Pokrenuti postupci za izbor dekana Pomorskog i Prirodno-matematičkog fakulteta

0
Pomorski fakultet u Kotoru

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na danas održanoj elektronskoj sjednici pokrenuo postupak za izbor dekana Pomorskog fakulteta Kotor i Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Predsjednik Upravnog odbora UCG Duško Bjelica je kazao da će u skladu sa standardnom procedurom Konkurs za izbor dekana biti objavljen u Biltenu Univerziteta Crne Gore, koji se objavljuje na zvaničnom sajtu Univerziteta www.ucg.ac.me i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori.

“Izbor se vrši za mandatni period 2020-2023. godine. Prijave na konkurs podnose se 15 dana u roku od objavljivanja konkursa u dnevnom listu”, kazao je Bjelica.

On je dodao da će rokovi za izborne radnje biti utvrđeni posebnom odlukom Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore.

Aktuelnim dekanima Špiru Ivoševiću na Pomorskom fakultetu Kotor i Predragu Miranoviću na Prirodno-matematičkom fakultetu, ističu mandati u tekućoj 2020. godini.

Na današnjoj sjednici, između ostalog, razmatrano je i finansijsko poslovanje pojedinih organizacionih jedinica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].