Pojačana saobraćajna kontrola posebno za motorcikliste i turističke autobuse na Benovu

3
česta slika od koje boli glava

Aleksa Praščević

Aleksa Praščević

Tokom maja stanje bezbijednosti saobraćaja na putevima u kotorskoj opštini je na zadovoljavajućem nivou, kazao je za Skala radio Aleksa Praščević, pomoćnik rukovodioca ekspoziture policije Kotor.

Pojačanom kontrolom saobraćajne policije na terenu ublažen je problem nepoštovanja zakona od strane pojedinih motorciklista koji su divljali putevima i u naseljima, a na koje su se žalili građani.

Takođe je intenziviran rad na kontroli i sankcionisanju nekorišćenja kacige i sigurnosnih pojaseva, a u večernjim satima i alko testiranje svih učesnika u saobraćaju.

U narednom periodu, za vrijeme glavne turističke sezone u saradnji sa opštinskom Komunalnom policijom takođe će se pojačati rad na sankcionisanju saobraćajnih prekršaja, a posebno nepropisnog parkiranja vozila kod Zoil Lovćena, glavne Pošte, kod glavnih gradskih vrata.

Praščević obavještava da će za mjesec sa radom početi i specijalno vozilo “pauk”.

Na naše pitanje i česte primjedbe građana oko problema parkiranja brojnih turističkih autobusa kod Zavoda za zapošljavanje na Benovu i po šest u istom trenutku, Praščević je podsjetio na dogovor sa nadležnima u Opštini da se turisti samo na ovom mjestu mogu iskrcati iz autobusa  ali ne i da se autobusi tu parkiraju.

Policija je izdala oko 15 naloga zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja turističkih autobusa na ovom mjestu.

pa prođi majčin sine

3 KOMENTARI

  1. ne treba im pisat kaznu no im treba obezbjedit parking prostor,na onaj pjescani dio preko puta bolnice a komunalnu policiju ovlastit da im sugerise da se tamo parkiraju

  2. Ovo je prevršilo svaku mjeru,svake godine ista stvar.Treba im po 500 eura kaznu pisat,pa dako se refaju više u glavu??

  3. Baš je dobro da ste potegli ovu priču da se više riješi problem autobusa jer se ovuda ne može pasat a i škola je tu . strašno.
    Hvaal vam radio Skala i da budete uporni i dalje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].