Počela nastava na osnovnim studijama

0

 

Nastava na osnovnim studijama na Univerzitetu Crne Gore, za studijsku 2020/21. godinu, počela je danas, sa stalnim ili povremenim dolascima studenata u grupama i organizaciju predavanja na daljinu.

Prorektorica za nastavu Đurđica Perović je kazala da je Uprava Univerziteta preporučila dekanima svih fakulteta da organizuju nastavu strogo poštujući visoke standarde kvaliteta nastave i sve mjere Nacionalnog koordinacionog tijela i preporuka Instituta za javno zdravlje.

“Zato je preporučen kombinovani model nastave, sa stalnim ili povremenim dolascima studenata u grupama i organizaciju predavanja na daljinu”, kazala je ranije Perović.

Ona je podsjetila da su prethodnih mjeseci radili i na modernizaciji i optimizaciji infrastrukturnih kapaciteta, digitalizaciji nastavnih servisa i opreme.

“Cilj je dalje unaprjeđenje nastavnog procesa u veoma složenim zdravstvenim okolnostima“, rekla je Perović.

Univerzitet je, kako je navela, spreman za redovnu i onlajn nastavu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].