Parking u sezoni na prostoru “Fjorda” do početka gradnje novog hotela

1
paking za JKP Kotor

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Do početka gradnje novog hotela “Fjord” na starom mjestu, u toku je dogovor predstavnika Irske kompanije New Fjord Developments d.o.o. koja će graditi hotel i kotorskog Komunalnog preduzeća, da se prostor ispred “Fjorda” koristi za privremeni parking u toku turističke sezone.

Podsjećamo da je grupi arhitekata u Londonu povjerena izrada plana novog hotela “Fjord” koji bi trebao da bude završen do septembra, kada će biti prezentiran predstavnicima Opštine, Vlade i Uprave za zaštitu kulturnih dobara.

Riječ je savremenom hotelu visoke kategorije koji će se svojim izgledom i gabaritima uklopiti u ambijentalne i prirodne karakteristike UNESCO-vog područja.

Obaveza Komunalnog preduzeća i lokalne uprave je da urede i zaštite prostor oko starog “Fjorda”, a za uzvrat će Komunalno gazdovati parkingom u turističkoj sezoni, kazao je za Skala radio  Zoran Mrdak, direktor kotorskog Komunalnog preduzeća.

Takođe je pokrenuta inicijativa da se nađe rješenje za parkiranje brojnih turističkih autobusa koji se bespravno parkiraju svuda i na svakom mjestu, počev od  javnih površina do gradskih naselja.

U cilju uvođenje saobraćajnog reda i iznalaženja prostora za parkiranje turističkih autobusa u zoni morskog dobra za vrijeme glavne turističke sezone, Komunalno preduzeće sa resornim opštinskim sekretarijatima i Komunalnom policijom dogovorili su zajednički sastanak, koji uskoro slijedi, kazao je Mrdak.

1 KOMENTAR

  1. E, kenova,moj dobri ..Još si tu..Nije te uhapsio oni policijot komunalni..Ćakulaju da ti priprema iznenađenje…Jeli to para mi se,opet nešto planiraš da malo na toalet papir naplatiš???!!!
    Čuvaj se onoga policijota,svuđe ga ima…
    Hvaljen Isus i Marija
    Pozz mojim sjorama sa skalina…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].