Organizovanje rada u JU Centar za socijalni rad za opštine Kotor, Tivat i Budva

0

JU Centar za socijalni rad za opštine Kotor, Tivat i Budva u skladu sa Naredbom Ministarstva zdravlja za preduzimanje privremenih mjera za spriječavanje unošenja u zemlju, suzbijanja i spriječavanja prenošenja novog korona virusa COVID-19, rad sa strankama će organizovati radnim danima od 9 do 12 sati.

Centar će obezbijediti kontinuirani proces rada.

Stoga mole korisnike da u prostorije Centra dolaze samo u hitnim slučajevima.

Za kontakte: tel. 032/322-622 i e-mail [email protected].

Stranke svoje zahtjeve mogu da upute Centru na e-mail [email protected] ili putem pošte na adresu Gurdić bb 85330 Kotor.

Takođe se do daljnjeg odlaže socijalno-ljekarska komisija, a potvrde za ostvareno putovanje invalidnih lica se izdajhu samo za lica koja putuju u svrhu liječenja.

Navedene mjere se sprodove u interesu očuvanja zdravlja svih nas, a trajaće dok se steknu uslovi za njihovo ukidanje, navodi se u obavještenju koje je dobila naša redakcija iz JU Centra za socijalni rad za opštine Kotor, Tivat i Budva, koje potpisuje direktor Vasilje Todorović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].