Obavezna zimska oprema

1

Praščević

Aleksa Praščević

Na pitanje Skala radija upućeno kotorskoj saobraćajnoj policiji da li se poštuje zakon o upotrebi zimske opreme, posebno zimskih pneumatik guma na vozilima, Aleksa Praščević, pomoćnik rukovodioca saobraćajne policije u kotorskoj ekspozituri nam je odgovorio da su kontrole pokazale da dosta građana kotorske opštine ne poštuje zakonske odredbe i ne posjeduju obaveznu zimsku opremu.

Patrole saobraćajne policije obavljaju stalnu kontrolu na dionici puta Lipci-Grahovo-Dragalj i Troica-Njeguši.

Vozači ne posjeduju zimske gume, lance i ostalu potrebnu prateću opremu, kao što je lopata za snijeg i vreća pijeska.

Praščević apeluje na sve vozače da poštuju zakonske odredbe koje se tiču posjedovanja obavezne zimske opreme na putevima.

Saobraćajna policija će u slučaju nepoštovanja zakona, isključiti vozače iz saobraćaja i podnijeti prekršajne prijeve za neposjedovanje potrebne opreme.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].