Notari od danas rade punim kapacitetom, maske obavezne

0

 

Notarske kancelarije od danas rade punim kapacitetom, poštujući zakonske odredbe o random vremenu sa stranakama.

Kako su kazali, kad je u pitanju neposredan rad sa strankama, kao i do sada u danima dežurstava notarskih kancelarija, vodiće se računa o održavanju socijalne distance između stranaka i notara i zaposlenih u notarskim kancelarijama, poštujući higijenu radnog prostora i ruku.

Takođe, stranke su dužne da se pridržavaju propisanih mjera (da obavezno nose maske i drže socijalnu distancu) o čemu postoji obavještenje na ulaznim vratima svih notarskih kancelarija.

“U nadi da ćemo svojim odgovornim pristupom dati doprinos daljem prevazilaženju ove teške situacije, tako što će notari biti na usluzi našim građanima, svim pravnim licima i državnim organima da ostvare svoje interese i da ne trpe posledice od ovog virusa”, piše u saopštenju Notarske komore.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].