Naši državljani se vratili u domovinu

14

 

Danas su se u domovinu vratila 54 crnogorska državljanina, među kojima su i srednjoškolci i studenti koji se školuju u SAD.

Srećni što se vraćaju u domovinu, razvili su crnogorske zastave još u avionu.

Zavijorila se zastava i na samom izlasku naših državljana iz aviona.

“Letom nacionalnog avio prevoznika Montenegro Airlines-a iz Londona, stigli su crnogrski državljani”, piše na Twitter nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Ne smijemo zaboraviti ni posvećenu posadu Montenegro Airlines-a, koja leti kako bi naši državljani bezbjedno stigli doma.

M.D.

CdM

14 KOMENTARI

 1. dje god poša kuci doša tezak je hleb ako nije iz svojeg kraja teska je tudjina za onoga sto je probao pa bilo neznam kolko para da imas ali nemas svoj mir jer nisi u svom domu.iluzicna je tudjina buducnost u nekim sredjim godinama je teska jer se zdravlje klacka. bolje s malo hleba u svoj dom nego zlatne kasike u americi.iskustvo je jabolji vid a price bez dogadjaja je samo jedna prazna prica

 2. A vidji ih svi sa dva prsta! Jesu li vam tata i mama tako cinjeli prije 30 godina? Ne vijerujem da su. Ma ste ga vi dobro izvjezbali. Donosi li koji koronu da se jos prosiri? Pa kad se sve smiri smotajte tu zastavu, spustite ta 2 prsta i otvorite americku pa nazad. Jeli tako mladi Crnogorci?

  • Ljubo jesi li i Ti zaboravio zastavu sa petokrakom?
   Kad si je smotao i koga sada pokušavaš vući za nos?
   Ne sviđa Ti se ispiranje mozgova?
   Sjećaš li se kako se to ranihe radilo?
   Koja je razlika?
   Jel’ bolje sada ?
   Lažeš li samog sebe?

 3. …ne smetaju vama ova đeca Crnogorska-što se DOMA-KUĆI- vrnuše-nego vam smeta ova CRVENA MONTENEGRO BANDIJERA-KOJA BJEŠE TRN U OKU..I VAŠIM PRECIMA..NA VAŠU ŽALOST-DA OPROSTITE-A IZVINETE…”PASA MAC-FESTA LA FINITA”…JEDINO RJEŠENJE ZA VAS JE “POLIBI I OSTAVI”…I ZAMIJENITE OVU ĐECU..TAMO OKLE SU SE VRNULA SVOM DOMU-SVOJOJ DOMOVINI-ZA ZARAZLKU OD VAS-KOJI BI- STE RAĐE DOČEKALI-“CORONU”.. KOJA BI BI “PRORIJDILA MONTENEGRO”…NA ŽALOST OD SVEGA VAM JE OSTAO NA PJAT-OBROK SPASENIJA…-MEZA VAŠE SUPSTANCE-MERDE….?!

 4. Kako ih je lijepo vidjet da se vracaju… Da covijek propi….sa od srece.
  SRAM DA VAS BUDE UZ OVE FALSE IZLIVE RODOLJUBLJA.UTEKLI STE OD KORONE TAMO JE VISE IMA, MOZDA NAM I DONESETE KOJU KAO PEHAR ZASLUGA.
  Inkubacija je 20 dana!

  • To su đeca skorojevića.
   Ima po Floridi i đece onih što “odstupiše” 90-ih.
   Neki su se povezali i sa odstupnicima
   1945.!

 5. Vratili se iz Amerike…Brzo će oni opet nazad. Rijetko se iko vraća iz Amerike. Da mi je znati, jesu li rodoljubi raširili našu zastavu, kada su krenuli put obećane zemlje? Nije pogodan trenutak za velike izlive ljubavi i patriotizma, pogotovo na ovaj način. Mnogi stari ljudi, nemoćni i bolesni, čekaju da im neko donese litar ulja, kilo brašna i malo praška da se operu, a ovi se kao vraćaju iz Amerike. Smanjite malo doživljaj, jet mnoge stvari koje se objavljuju preko javnih medija(poput ovakvih) mogu vas skupo koštati. Jeste li vi ludi, izići će vam 200.000 ljudi po po Crnogorskim ulicama za koji dan(samo to cekaju) a vi propagirate Ameriku i obijest pojedinaca, kojima se debelo moglo da ostvare sve ono što su željeli. Nemojte to da radite, ne kidajte granu na kojoj sjedite i prizovite se pameti.
  Neka su svi povratnici živi i zdravi, ali neka čuvaju zastave za neka potrebnija vremena, kada će ih zaista trebati raširiti sa ponosom.
  Naravno, ako do tada ne budu u Americi!!!

  • ..Gospar Moj gad-e..”prvi među jednakima”-pasaniema vašijema precima…koji su u svakome”pr/e/olaznome periodu”-pogibije Crnogoraca za tuđe interese-“…stradali prodavajući bele praseće njihove bubrge-za bubrege gopodara-glava njegovih-njihovih predaka”..tuti cvanti “sete bandijere”…Zato gospar Moj gade..batali se ..”ljubavi prema vašoj crnoj gori”-nju ste zagugbili na Lovćenu 13-siječnja.1916 i 1918-u paketu sa bracanima “srbima-krvatima-slovencima”..kad ste prihvatrili “vašu krvavu trojnu kraljevinu Kerarđorđevića….-uživajući do 12.srpnja.1941…-Petrovdana-“vašeg nacional sveca svije svetaca”-koje mijenjaš-mijejate kao putane nabijače..”klinova-koje zubovima vadite-oštreći iste..”za nove pobjede””…?!

    • ..KOJI PAMTI-PRIČE I DOŽIVLJAJE-PONIŽENJA IZ VREMENA KAD SU “JANEZ-i MLATILI KRALJEVINOM CARA jUNAKA cRNOM GOROM-KOJU SU 1918 PRETVORLI U LJUCKU KRV I PEPEO-POD “UDARIMA BRACANA “srba-krvata-slovenaca” TROJNE KERAĐORŠEVIĆA KRVAVE KRALJEVINE 1918-1941-1945!!!!

     NADAM SE GOSGOVN..Janez-u DA OVA ISTINA NEĆE IZAZVATI IDIOCKO ZAGAĐIVANJE VAŠIJE MOŽDANA-DOŽIVOTNIH DUŽNIKA CRNOGORACA I CRNE GORE-DOK JE SVIJETA I VIJEKA-KONTAJUĆI DO 1918(PRVO POD SKUTE ĆESARA BEČKOGA)-I POSLIJE OD KERAĐORĐEVIĆA OD 1918 DO 1941 GODINE…?!!!!!!!

     • Pokvareni starče! Pun si zlobe i mržnje. Kako te više nije sramota, da vrijedaš svakoga koji ne misli kao i ti.
      Kakav li si tek bio, kada ti se moglo?

 6. Fenomenalno! Bez ove vijesti ne bih zaspao. Jadni nebili, blago vama kad ne znate za prave probleme- dvije bolesti domai, puno tezee od korone, a nemamo kud! I onda kad gledam kako da zabavite djecu jer su doma, dodje mi da rigam od vase obijesti i prenaduvavanja problema, zaboga, djeca su doma!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].