Na TV A1 emisija “Tamo i natrag” večeras u 20 sati i 15 minuta

1

Na TV A1 u utorak, 10. novembra 2020. godine emisija “Tamo i natrag sa Slavkom Mandićem”.

 

Tema emisije: Crnogorska vlada bez Crnogoraca

 

Gost emisije dr Goran Sekulović, filozof, književnik i publicista

1 KOMENTAR

  1. ..DA TE ZAMOLIM-PITAJ U IME MOJE(ZNATEGA-KA I SVAKOGA ĐAOLA?)-GOSTA TVOJEGA Dr. filosofa SEKULOVIĆA…IMALI IKAKVE(SUŠTINSKE-CILJNE) RAZLIKE IZMEĐU PRVE-..(POSLIJED VRLO USPJEŠNE-“ABejalice-kontrarevolucije-1988/1989.godine-senca “MONTENEGRINA?”) “SER BPSKE-VLADE 1989.godine” (PODUŽE TRAJAŠE-“DO REKRŠTENJA”-PROMJENE VJERE I PISMA I GOSPODARA”TAMNOG VILAJETA”?)-ODNOSNO NJE U “POŠKROPLJENOM STANJU”-U KONTINUITETU -DO LISTOPADA 2O2O GODINE..? ŠTO BI BILO DOBRO-DA NAM ON KAŽE-UZ OBAVEZNO “KOMPARIRANJE”-SA OVOM NEOFUTURISTIČKOM VLADOM-KOJA “POČINJE-SVOJE “VLADANJE”NASAĐENA(NAKALEMLJENA?)-NA ISTIM KOJENIMA-U SVOM POČETNOM”STADIUMU,(LARVE)-BEZ “Crnogoraca”?

    HVALA TI SLAVKO I NE ZAMJERIMI-NA SLOBDI-ŠTO TE PITAM? JER TO SAM UVIJEK U ŽIVOTU RADIO -PITAO SAMO ONO ŠTO ZNAM-A ŠTO NIJESAM ZNAO-KAZALI SU MI-OBASNILI ZNAVENIJI OD MENE!!!

    LIJEPE POZDRAVE I ŽELJE-ŠILJM TEBI I TVOM GOSTU IZ UBAVOG PRČANJA! U KOJEMU SE “GRADE NOVI HOTELI-ZA PROVOD ZDRAVIH”-KOJI ĆE ZAMIJENITI “NEKADAŠNJE BOLESNE(?)”-ZARAŽENI SVOJOM PROŠLOŠĆU-“ŽALOM ZA PRČANJOM NA IZDISAJU–SJEĆAJUĆI SE TITOVIH SRETNIH VREMENA…U KOJIMA JE PRČANJ ĆETAO I BIO POZNAT U SVIJETU-U PASANIM VJEKOVIMA.. ?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].