Na kotorskom Fakultetu za pomorstvo 510 brucoša

1
Fakultet za pomorstvo Kotor

Vera Popović

Vera Popović

Nastava za studente prve godine Fakulteta za pomorstvo počinje u ponedjeljak 9. septembra, a za studijske programe ovog faklulteta u Baru i Cetinju sedam dana kasnije, dakle 16. septembra.

Na kotorskom Fakultetu za pomorstvo su završena tri upisna roka za upis u prvu godinu studija po konkursu Univerziteta Crne Gore.

Na studijskom programu menadžment u pomorstvu u Kotoru je upisano 30 studenata na budžetu, 50 samofinansirajućih i 5 stranih državljana, a na istom studijskom programu na Cetinju upisano je 70 samofinansirajućih i 5 stranih studenata.

Studijski program Nautika u Kotoru pohađat će 25 budžetskih studenata, 60 samofinansirajućih i 30 stranih državljana, a na nautici koja se izvodi u Baru 40 samofinansirajućih i 10 stranih.

Na brodomašinstvu u Kotoru 25 budžetskih, 27 samofinanisrajućih i 15 stranaca, a na istom odsjeku u Baru 33 samofinansirajućih i 5 stranih studenata.

Na akademskom studijskom programu, Pomorske nauke upisano je 20 studenata na budžetu,21 samofinansirajući i 9 stranih državljana.

Na studijskom programu Pomorska elektrotehnika, to je treća diferencijalna godina, upisana su tri studenta.

U prvu godinu studija 2013/14 studijske godine je ukupno upisano 510 studenata, što na kotorskom Fakultetu smatraju svojevrsnim uspjehom, kazala je za Skala radio Vera Popović, sekretarka Fakulteta.

Većina studenata je iz Crne Gore, a strani državljani su iz okruženja, Srbije, Bosne, Hrvatske, kazala je Popovićeva.

1 KOMENTAR

  1. Bruco[ima SRETNO !!! Da sto prije zavrsaju fakultet i da se domognu diploma pa kuđ koji u svijet trbuhom za kruom !!! Ođe krua nema !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].