Morsko dobro do sada uplatilo 300.000 € lokalnim komunalnim preduzećima u šest primorskih opština

0

 

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je do danas uplatilo oko 300.000,00 € lokalnim komunalnim preduzećima u šest primorskih opština za održavanje čistoće, zelenila i javne rasvjete na priobalju.

Posebna sredstva su uplaćena i za održavenje zaštićenih područja – dina u zaleđu Velike plaže u Ulcinju i Posebnog rezervata prirode “Tivatska Solila”.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom redovno servisira svoje mjesečne obaveze, a za vrijeme trajanja pandemije novog korona virusa, posbena pažnja posvećena je održavanju čistoće na obalnim šetalištima i plažama.

Služba kontrole Javnog preduzeća je u svakodnevnoj komunikaciji sa lokalnim komunalnim preduzećima, a koordiniranim akcijama održavanje zone morskog dobra se vrši na dnevnom nivou, kaže se u saopštenju JP Morsko dobro dostavljenom Skala radiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].