Mjere za Kotor: Ograničenje rada ugostiteljskih objekata do 22:00 sata

2
Kotor

Institut za javno zdravlje Crne Gore je objavio listu kumulativne incidencije Covid-19 za opštine u periodu od 12. do 25. septembra u ponoć, na osnovu koje će se od ponedjeljka, 28. septembra primjenjivati nove mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, saopštili su danas iz Vlade.

Ovu su mjere za Kotor, Budvu, Podgoricu i Pljevlja (grupa KI 400 – 799):

a. Ograničenje rada ugostiteljskih objekata do 22:00 sata;
b. Ograničavanje uslova rada ugostiteljskih objekata tako što je uz važeće epidemiološke mjere dozvoljeno da za jednim stolom i u objektu i izvan njega (terase, bašte i sl.) budu najviše dvije osobe; i
c. Obaveza striktnog poštovanja razmaka od najmanje jedan metar od stolice do stolice kada lica sjede za stolovima i okrenuti su leđima jedni drugima.

Institut objavio listu na osnovu koje se od ponedjeljka primjenjuju nove mjere, Kotor u grupi KI 400 – 799

2 KOMENTARI

  1. …što nijesam znao-da je “NKT-kordinaciono tijelo”…kad je donijelo posebne mjere za opštinu Kotor-imalo u vidu..”POTREBE VLASNIKA FARME -U KOJOJ SU ABONETI ILITI ŠTIĆENICI: BUZDOV AN+Pero gurdić ZVANI GUDIN+May gad’+Kaštio_Parilo..I OSTALI “ALAMAKOVIĆI” SA FARME “KAŠTIO”-NA ČELU SA Grujom danculo rotovinom..”KONZUMENTI ISPAŠIŠTA UZ PRAĆIŠTA DO VRH KRSCA”-KOJIMA BI BILA USKRAĆENA “TOV ISPAŠA” U VREMENU(KAD SITNA STOKA-NJIHOV PODMLADAK- SPAVA (OD PONOĆI DO SVANUĆA)-“KO RANORANI -IZ DVA KORITA “GRABI”…ZATO TREBA “RAZUMJETI KOORDINATORE-ŠTO SU U SVOJOJ NAREDBI- (LOGIČNO)..UNIJELI .”OGRANIČENJE RADA DO/OD/ 22:OO SATA…”BEZ ONOGA:” DO SVANUĆA ILITI-DO O7:OO SATI..”?!.SASVIM PRIHVATLJIVO..DA “MLADEŽ-PODMLADAK” SPAVA-A NJIHOVI “HRANITELJI”-BEZBRIŽNO-PASU NA PRAĆIŠTA…PRIPREMJUĆI “UŽINU NAŠLJEDNICIMA”?!

  2. …”PIŠI KA ŠTO ZBORIŠ-A ČITAJ KAKO JE NAPISANO”? E BO ?..A NAPISANO-NAREĐENO JE..:” ..OGRANIČENJE RADA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA DO 22:OO SATA…”?…TO NAČI DA MU “NIJE OGRANIČENO-NAREĐENO-KAD DA OTVARA OBJEKTE..UJUTRO? ŠTO ZNAČI DA MOŽE OTVORITI LOKAL-BIRCUZ- U MINUT POTLA PONOĆI…U RANU ZORU..ILI POŠTO SUNCE GRANE?..MUDRO ..?
    ZBORA NEMA-“P e r p e r s k i”?…KA DA JE OVO RIKAJUĆI NAREĐIVAO-GRACKO GOVEDO Pero gurdić-ZVANI TELIĆ..?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].