Milatović: Dajem ostavku na sve funkcije u PES-u

4

Predsjednik države Jakov Milatović daje ostavku na mjesto potpredsjednika Evropa sad, ali i na ostale stranačke funkcije.

On je na društevnoj mreži X istakao kako je dosadašnji rad te stranke bio u suprotnosti sa onim što su obećali o tome kako će djelovati.

Navodi i kako ta stranka danas djeluje suprotno vrijednostima koje je imao na umu prilikom njenog formiranja.

“Prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad, građanima smo obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive. Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju”, podsjetio je on.

Obećali su, dodao je, i drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrijednosti.

“Dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrijednostima koje sam imao na umu prilikom stvaranja pokreta. Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u pokretu”, saopštio je Milatović.

Dodao je i kako će ga i ubuduće, pri obavljanju dužnosti predsjednika države, voditi isključivo ono što je interes građana.

4 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].