Menadžment Instituta Igalo: Lična promocija Stevana Katića uz podršku medijskog koncerna “Vijesti”

4

U cilju objektivnog informisanja javnosti Crne Gore i posebno građana Herceg Novog, oštro se suprostavljamo ličnoj promociji Stevana Katića, predsjednika opštine Herceg Novi, koju je omogućio medijski koncern Vijesti. Ovo nije vrijeme za lične promocije, posebno ne onih koji su potpuno neupućeni u stvarna dešavanja. Još manje je vrijeme da mediji doprinose takvoj promociji.

Katić niti može znati probleme u organizaciji karantina, niti uopšte učestvuje u organizaciji karantina u Herceg Novom, iz prostog razloga što jedan jedini put nije pozvao Institut dr Simo Milošević, niti se makar jednom pojavio ispred karantina. Možda će nakon ovog reagovanja doći i slikati se sa bezbjedne distance, radi ostavljanja utiska. Cjelokupnu organizaciju sprovode isključivo svi zaposleni u Institutu dr Simo Milošević. Svi zaposleni rade 24h sata dnevno i nesebično se trude da pomognu svim pacijentima. Zato niko osim njih nema pravo da priča o organizaciji karantina, posebno ako o tome ne zna ništa, pa makar to bio i predsjednik opštine. Bilo bi korisnije da se predsjednik opštine angažuje da konkretno pomogne svima u karantinu. Na žalost, takva pomoć je izostala. Za sada je jedna firma iz Herceg Novog donirala sokove, keks i druge proizvode koji se mogu unijeti u karantin. S druge strane, veliki doprinos i konkretnu pomoć, bez ikakve promocije, daje nam Vojska Crne Gore.

Na kraju, još jednom pozivamo sve građane Herceg Novog da poštuju preporuke Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti i svojim odgovornim ponašanjem daju lični doprinos što bržem okončanju borbe protiv korona virusa, kaže se u saopštenju Menadžmenta Instituta “Dr Simo Milošević” AD Igalo dostavljenom Skala radiju.

4 KOMENTARI

 1. …OVAKI SU BILI I 1991 GODINE-KAD SU DEZERTIRALI-KA ŠTIĆENICI DJEČIJIH VRTIĆA…BJEŽEĆI OD EPOHALNOG RATIŠTA…NA KONAVLE I DUBROVNIK-ZA RAZLIKU OD NIHOVIH DANAŠNJIH KRITIZERA-KOJI SU BILI U PRVE BORBENE REDOVE..U “ABlejalici-KONTRAREVOLUCIJI NA KONAVLE I DUBROVNIK U ODBRANI “SRBPSTVA I KOSOVA,,,I PROMJENAMA NEPRIRODNIH GRANICA-KOJE SU CRTALI NEPISMENI TITINI BIOLJŠEVICI”?!!!!

  NEGO MENE NEŠTO DRUGO ZANIMA-GODINAMA NE MOGU NIĐE ZAKUČITI VIJESTI-PROČITATI ČIJI JE “INSTITUT-A LA MACA DA NO” I KAKO POSLUJE…I KAKVE SU IM PLATE..RADEĆI U IGALSKOM BLATU-LJEKOVITOM..PRED NOVE IZBORE-SA VEĆ ZAPOČETIM PRIPEMAMA-ZA SMJENE VLASTI-NA FORCU PODMEĆANJA I BRLJANJA -OD BANDE POTOMAKA-NAŠLJEDNIKA DrPiSveto…SVE ŠTO NJE ZA NEBESA SVEZNO OD KAMENARA-BIJELE(SIMITORIJA)-MELJINA-ĐE SU ROĐENI PRVI NOVLJANI(BOJIM SE I POTONJI I DA ĆE MORATI JOPET-PUT DUBROVNIKA RADI RAĐANJA-POROĐAJA U JEVROPU..JA,JA…E VIVA DUŠKO KNEŽEVIĆ-I NJEGOVO PORODILIŠTE)~~~EVO SUMALO 3O GODINA…?!

  NOGO POZDRVA IZ NJEGOŠEVE ULICE-IZ BIOGRADA…SVIMA VAMA..KOJIMA JE ZA NAVIEK ISTEKLO VRIJEME-POTROŠENO NA LIČNU HIGIJENU-ISPIRANJA KARIJERA..ZAOPČETIH U ABlejalici-KONTRAREVOLUIJI-1988-1999 GODINE..DO “OSLOBOĐENJA-BRACKOGA”-OD BANDE NATO…KOJE SU FINANSIRALA -SVOJIM MALENIM NEVINIM GLAVAMA MURINSKA ĐECA-1999 GODINE “DRAGI VI A DE”..STREGATE-POKRADOSTE SVE DO ČEGA STE SE DOFATILI PRIJE EMIGRACIJE ZA BIOGRAD..PREDVOĐENI DrPiSveto-IDEOLOG KAPITULACIJE SFRJ…!!!

  ZA RAZLIKU OD “BEZIMENIH A DE”-IZ LJEKOVITOG IGALSKOG BLATA-GLIBA..”..SVE VAS POZDRAVLJA DEZERTER “SA KONAVOJSKOG VOJIŠTA SPAŠAVANJA SRPSTVA I KOSOVA …PENSIONER JOLE JORDAN DRINJAK,IZ PRČANJA…ĐE SMO NEKAD USPJEŠNO LIJEČILI SIPU..VRLO USPJEŠNO-PROVJERAVANO-NA MLAĐEM OBOLJELOM SVIJETU-PACIJENTIMA-OLITI NARODU!!!

  • Sram tebe bilo okorjeli starče, što se denjaš i bečiš u ove sumorne dane!
   Kad si uživao u socijalizmu, nisi se smio ovoliko dernjati i kočiti!
   Što onda nisi pravdu sprovodio i šiljao na sv. Grgur !
   Mogao si, ali nisi htio, sad njačeš kao
   učvareno Luštičko magare, koje se
   čuje u Erceg Novi!
   Umislio si da si faktor populos pa se pozivaš na don Nika !
   Pa obuci mitru i stavi konop oko pasa.
   Umjesto krunice napuni špage orasima
   a uskoro će i košćele!
   Bila je u SFRJ i Variola vera pa smo se izvukli, a i sada ćemo, mogao bi Jole
   smanjiti jordanizaciju i čirenje sa
   klernim i dr. čirašima !
   Raskuživanje je počelo, pa će se i tvoj kvart dezinfikovat, a mogo bi se i ti
   u štab pojaviti , na resetovanje oli
   fabrička podešavanja!
   Evo se upravo otvara tajna Vatikanska arhiva, tu bi ti mogao dopuniti svoja “tajna” saznanja!

   • …CAMARAD-ORUŽAR…NOŽ -KAMA-ŽICA-PALJEVINA-PLJAČKA-LIKVIDACIJA NEJAČI-“ustaša”NA KONAVLE I DUBROVNIK-1991/1999.ano….Grujo DANKE ŠEN..IPAK JE TEBI PO MUŠKOJ LINIJI BLIŽI VATIKANSKI TAJNI ARHIVI..MENE ZANIMAJU OVI VAŠI POD ŠIFROM.. “KVARTET 4 M”omir Milošević i Milo Marović”-PION-i DEDINJSKOG KASAPINA I GROBARA -MOJE BIVŠE RODNE DOMOVNE TITOVE SFRJ!….!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].