Medojević: Niti će crkva, niti tajkuni iz Vijesti formirati Vladu

2
Medojević u emisiji TVCG

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je, u emisiji “Intervju” na TVCG, Vladu neće formirati niti Crkva, niti tajkuni iz Vijesti.

On je naveo da je koncern oko Vijesti tajkunski, te da hoće u saradnji sa crkvom lidere Demokratskog fronta da izbace iz Vlade.

“Vlada se ne formira reketiranjem i ucjenama kao što to rade vlasnici Vijesti Miško Perović i Željko Ivanović…To je napad na ustavni poredak zemlje”, ocijenio je Medojević.

On je istakao da su sastanci sa Krivokapićem još ranije dogovoreni i da je on već na prvom sastanku rekao ono što je relevantno, da Krivokapić ima podršku pet poslanika PzP-a. On je istakao da je crkva odigrala ogromnu ulogu, ali i pozvao crkvene velikodostojnike da se sada ne miješaju u politiku

On je istakao da se radi o konsultacijama, te da se nije razgovaralo o onome što građane najviše interesuje.

“To je uglavnom bila konsultacija koja je mandataru trebala,” kazao je Medojević.

Medojević kaže da je to dobar način i jedini način da se vlada što prije formira.

“Između nas i Krivokapića skoro da nema nikakvih nejasnih pitanja,” naveo je Medojević.

“Ova vlada je prva posttotalitarna vlada, koja je jedna jedina u istoriji i ima vrlo važan istorijski zadatak da se sprovedu reforme, i to moramo da uradimo brzo, efikasno, temeljno,” naveo je on.

Činjenica je da je režim izgubio na izborima, niko sa strane se nije miješao i nije pomagao našu koaliciju, istakao je on.

“Građani mogu da budu dodatno ponosni jer niko nije učestvovao sa strane u rušenju ove vlasti. Brojevi su egzaktni, izbori nijesu bili demokratski, ali izražena volja građana je jasna,” istakao je on

2 KOMENTARI

  1. …GOSPODINE MEDO…JEVIĆU-POKUŠAJTE SE “ROTIRATI(?)” NA TE “FOTELJE”? PA SJEDNITE NA GLAVU-A BLIZNICU USPRAVITE..UZ POKUŠAJ DA ISTU STAVITE U FUNKCIJI EKSGLAVE?…JER KOLIKO SE JA RAZUMIJEM(A KAMI STUDENI?) -U ROTACIJE…VAMA SU OVA “DVA ORGANA-ZAMIJENILI FUNKCIJE”-NA ŠTEU GLAVE..U KORIST ONE(BLIZNICE) KOJA VLADA VAŠIM OSOBENIM INTERESIMA-SENCA INTERESA “VAŠIJE-(BOJIM SE-PREVARENIH) BIRAČA-REKAO BIH SUDBINE BIRAČA DrPiSveto U PASANE 32 GODINE-“VAŠE-DETO INTERESNE BORBE”-ZA ISTE INTRESE(!)”-KOPIJE PONAŠANJA-PASANOG VLADANJA”-DANAŠNJE NEOOPOZICIJE-POSIJE “KOLOVOZNIH IZBORA(3O.8.2O2O GODINE)”?…UZ “REKAO BIH-POŠTOVANJE OBIĆAJA-NASLEĐA PUSTOGA-“KLIMACKE ENKLAVE MONTENEGRO”(?)…”SVE ŠTO MAČKA KOTI MIŠE LOVI”?…ZAR NE GOSPON MEDO… JEVIĆU ?!?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].