Medicinske sestre, tehničari i babice su neodvojivi dio uspjeha zdravstvenog sistema

0
Kenan Hrapović

Medicinske sestre, tehničari i babice neodvojivi su dio uspjeha zdravstvenog sistema u svim okolnostima, a danas kada sa ponosom ističemo uspjeh crnogorskog zdravstva u borbi protiv COVID19 virusa s posebnom pažnjom kao društvo moramo naglasiti Vaš učinak, kazao je ministar zdravlja Kenan Hrapović, povodom Međunarodnog dana sestrinstva.

“Vaš doprinos ovom rezultatu je nemjerljiv, Vaša posvećenost i žrtva ponos države, a odnos prema profesiji primjer za buduće generacije”, navodi Hrapović.

Dodaje da su okolnosti za obilježavanje ovog dana danas izmijenjene.

“Niste u prilici da na uobičajen način proslavite svoj dan. Vi ste i danas na radnim mjestima, čvrsto riješeni da istrajete u svom pozivu, posvećeni životu i zdravlju svih nas. Zbog toga, naša obaveza mora i sada i uvijek biti posebna briga o Vašem statusu, obrazovanju i uslovima u kojima radite. S čvrstim obećanjem da ću nastaviti da zastupam interese Vaše profesije, čestitam Vam Međunarodni dan sestrinstva!”, kazao je Hrapović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].