Marković: Simbolika pobjede života nad smrću da nadjača zabrinutost i strepnju

0
Duško Marković

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je danas u ime Vlade i svoje lično Uskrs velikodostojnicima Katoličke crkve i građanima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

“Čestitajući veliki hrišćanski praznik, želim da simbolika pobjede života nad smrću i radost blagih uskršnjih dana, nadjačaju zabrinutost i strepnju od opasnosti koja je zadesila cio svijet, pa i Crnu Goru. Multikonfesionalna i multikulturalna Crna Gora poštuje i slavi svoje različitosti koje nas kao društvo ujedinjuju u zajedničkoj težnji ka dobru za svakoga od nas”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade upućenoj nadbiskupu barskom i primusu kotorskom monsinjoru Roku Đonlešaju.

Premijer je dodao da su protekli dani i sedmice velikih zdravstvenih i ekonomskih izazova pokazali da država Crna Gora ima potencijal i sposobnost da pruži zaštitu i sigurnost svakom svom građaninu i njegovoj porodici.

“Vjerujući u uspješnu budućnost naše Crne Gore, još jednom čestitam Uskrs i želim da praznične dane provedete u zdravlju i spokoju sa porodicom i svojim najbližima”, zaključio je Marković.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].