Marković: Najteže tek predstoji, hoćemo da nas ima više a ne manje

6
Duško Marković

U Crnoj Gori ima 620 hiljada stanovnika. Hoćemo da nas ima više a ne manje, kazao je danas premijer Duško Marković.

“Zbog toga nema arbitriranja o tome šta možemo, a šta ne možemo, i da li su običaji i tradicija, bili oni svjetovni ili vjerski, iznad prava na život i zdravlje nacije”, rekao je Marković.

On je, u još jednom obraćanju naciji, kazao da Crna Gora vlada situacijom, ali u narednim sedmicama moramo djelovati još odlučnije i još snažnije.

Marković je rekao da imamo događaje koji nas ohrabruju.

“Juče su stigle 3,5 tona medicinske i zaštitne opreme. 2.4. stiže posebna isporuka vrijedna 2 miliona koju je naručila i platila naša država. EU je podržala Crnu Goru sa 3 miliona direktne pomoći za hitnu nabavku medicinske opreme”, poručio je Marković na Twitter nalogu.

Premijer ima i poruku za sve poslodavce.

“Uzdržite se od otpuštanja radnika, sačuvajte naše zaposlene! Čuvajući zaposlenog, čuvamo čovjeka kao najvredniji resurs”, poručio je Marković.

Kako je kazao, ima onih koji sa osmatračnice, izdignuti od realnih problema, slažu minuse.

“Ovo nije momenat za njih. I nećemo im se obazirati, jer je vrijeme za rad i posvećenost. Državni organi i institucije funkcionišu udruženo, nikad bolje i efikasnije”, jasan je Marković.

6 KOMENTARI

 1. Svaka čast za nove mjere.
  Samo tako do pobjede.
  Bravo za sve koji odlučuju i rade kao jedno!!!
  Crna Goro ponovo si se pokazala u najljepšem svijetlu.

  • ..A “ostanimo DOMA”-NE,NE,NE..!!! DALEKO BILO I ZLOTVORIMA-JER JE “DOM-a”VJEČNI! A VODA JE OPASNA..!!!! JER,DA JE ZDRAVA I ČISTA ,NEBI JE SVAKO JUTRO PREGLEDALI BAKTERIOLOZI… I ZATO-UJESTO TAMO “NJE”-PIJ TE PO MALO-(NE MNOGO)-PO ČAŠICU- DVIJE DOMAĆE RAKIJE-CETINJSKE -CEKLINSKE-JER U NJOJ IMA VIŠE OD 5O% ALKOHOLA(gradi)…
   …I IZRAŽENO U CIJENI: JEDNA LITRA ALKOHOLA IZ APOTEKE JE “OKOLO NAOKOLO KASE”: 25 EVRIĆA-ILITI TRI LITRE DOMAĆE CETINJSKE RAKIJE..!!! ZATO BOGU FALA-I CETINJSKO-CEKLIONSKOJ RAKIJI-NIKO U OPŠTINU KOTOR NIJE NA ASPIRATORE…!!!! A I NEĆE..!!! AKO BUDETE OVAJ “MOJ RECET..TRI PUT PROČITALI..ČETVRTI I PETI PUT ISTI PRETVORILI U PRAKSU…!!! ŽIVLJELI I VESELI BILI.-ZAJEDNO SA VAŠIM NAJMILIJIM I OSTALIM DOBRIM I ČESTITIM LJUDIMA..I ŠTO DALJE OD MITINGAŠA-LITA..LIJAŠA…JER SU IM ONI VAGANI I ONA OŽICA BAKTERIOLOŠKO-NEČISTI-ZATROVANI..GUBOM..VIRUSIMA..IMPORT IST?!!!

  • od kad je pala Jugooceanija”.A ja velju-tvrdim…i sa njome sva Kotorska Preduzeća..sa hiljadama uooslenih radnika…!!! Zaniljivo nijedan – od ostaiih DIREKTORA propalih poduezaća..plus Jugooceanije i Jugopetrolja(prodat pošto zašto-podijeljen ka što braća dijele “govno”)..nije popao-DAAČE…!!! PRIHVATIO JE OKUPATORA ZA GOSPODARA -KASAPINA I GROBARA SA dEDINJA I NJEGOV “kvartet 4 “M”OMIR MILOŠEVIĆ I MILO MAROVIĆ”…SVE DOK NIJE “ODRADIO” OPIJELO-U KOTORSKU -JUGOSLAVONSKU PRIVREDU”?!!! U kOTORU GRADU OD STARINA-REDA I NAČINA I RADNIJE NAVIKA-NE “LUFTERA-ĐORĐINA”-NABIGUZICA ..MAnGUPA RAZNIJEH VJERA I NACIJA-ČIJI JE MOTO BIO “TAKO JE ŠĆELA NJIHOVA “b l i z n i c a”..!!! SALAVA I HVALA NA USLUGAMA-TAMO NJIMA – KSAPINU I GROBARU SA DEDINJA…I NJEGOVIM SLUGAMA… OD “VERIGA DO VERIGA-MANASTIRA POD LSTVOM -JAZA BREZ PLAŽA-I DO GRABOVCA..DO KRTOLA-“boka bay
   ,by-NREZ KRtTOLA?!!!
   ŠTO BI REKLI SRBIJANJCI..:”BRE PITA SE SE NE PRAVI OD mERDE…”?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].