Luka Kotor dobila pozitivno mišljenje UNESCO na kompletan Poslovni plan za koncesioni period od 12 godina i sve investicije

2
Luka Kotor AD

Luka Kotor AD dobila je dopis generalne sekretarke Crnogorske nacionalne komisije za UNESCO Milice Nikolić u kome obavještava direktora ove kompanije da je dobijeno pozitivno mišljenje od UNESCO-a na Poslovni plan Luke Kotor AD za period od 12 godina.

U zakljkučcima mišljenja se kaže da je dostavljeni dokumenat konzistentan sa informacijama koje su predstavljene Reaktivnoj monitoring misiji 2018. godine, te da daje više informacija o predloženim infrastrukturnim radovima koji ne predstavljaju prijetnju za izuzetne univerzalne vrijednosti.

Ipak, naglašava se da su određene stavke koje se nalaze u Izvještaju misije u okviru odjeljka 3.3, izvan domašaja ovog dokumenta, posebno kada je u pitanju strateško upravljanje kruzing turizmom u Boki.

Nikolića u dopisu navodi da original dokumenta dostavlja u prilogu, a naglašava da se materijal prevodi i kada prevod bude gotov, dostaviće ga elektronskim putem.

Ona je izrazila uvjerenje da je menadžment mišljenje detaljno analizirati i primijeniti u daljem poslovanju Luke.

2 KOMENTARI

  1. …da nšeg starog kotoranina Moj grad-brez nadoknade pušta dnevno u večernjim urama, da pase travu oko poduzeća u parku zvani “Talijnski”-čime će Luka ušparati sredstva-akonto plaćanja kosaca,koji su trošak u uslovima dok Kotor ima travopase-socijalne slučajeve..poput Gospodina Moj grad-a…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].