Krivokapić: Ne treba da slavimo 9. maj već 23. i 24. septembar

15

Jučerašnji i današnji dan je dan pobjede i mi više ne treba da slavimo 9. maj nego 23. i 24. septembar jer se desila nova pobjeda. Ta nova pobjeda treba da udahne novi duh čitavoj Crne Gori da mi jednom prestanemo da se svađamo, nadgornjavamo nego da budemo u takmičenju ko je bolji domaćin, rekao je prije nekoliko dana u Budvi nosilac izborne liste Za budućnost Crne Gore i kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić.

“Ako ima boljeg domaćina od Bata Carevića treba da kaže: “Ja sam bolji”. To je mjera koju mi imamo u tom čuvenom crnogorskom poređenju: Ja prvi, ti do mene. Ne. Treba da bude: “Ja bolji, a ti budi bolji od mene.” To je mjera kojom svi moramo da krenemo”, poručio je Krivokapić na proslavi nakon što je Marko Carević izabran za predsjednika Opštine Budva.

On je tom prilikom između ostalog kazao da niko nije zaštitio Crnu Goru nego Majka Presveta Bogorodica.

<<<Krivokapić: Crnu Goru je zaštitila Majka Presveta Bogorodica<<<

Proslavi kod Carevića su pored Krivokapića prisutvovali biznismen Miodrag Daka Davidović, ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović, sveštenici Srpske pravoslavne crkve, funkcioneri Demokratskog fronta.

15 KOMENTARI

 1. Zdravko,
  Prva recenica kod polaganja zakletve treba da ti bude:”Molim Tita I Mosu Jevreja da oproste sto sam juce bleja”

 2. DRAGI NAŠI DrPiSveto-vci..ČEMU IJED -POLUČEN IZ ŽBATULE ..KOTORSKOGA ŠKOVACINA Gruja dan culo roto vine?..

  PO BOGU “BRAĆO”-KO MISLI DA SU”RIJEČI UTJEHE-PONIŽENJE NAŠE DOMOVNE CRNE GRE-OKOLO 9.MAJA -1945 DANA POBJEDE(NAD KIME-GLEDAJUĆI SA DANAŠNJE “PERSPEKTIVE”?)”-VAŠEGA NOVOGA PREMIJERA-VOĐE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA…ILI NEZNA ILI NEĆE DA ZNA-(BJEŽI-BJEŽITE OD SOPSTVENE ISTINE-VAŠE NE BAŠ-PRESJAJNE SJAJNE PROŠOSTI I DO I OD KONAVALA I DUBROVNIKA)..DA JE “RETORIKA VAŠEGA ZDRAVKA”-SAMO “NASTAVAK VAŠIH JEVROSKIH STREMLJENJA-ZA BOLJE JUČE-STEČENO I ZAKOPANO NA KOĆEVSKIM ROGOVIMA”-ĐE JE VAŠ VELJEPOSLANIK-AMBASADOR CRNE GORE U SLOVENIJI-GOSPON dr MIOMIR MUGOŠA( NA VAŠ “SVETI VIVA VERO MONTENEGRO DAN-12.JULA(1941)-2O16 GODINE-POLOŽIO-U IME “ANTIFAŠISTIČKE CRNE GORE” CVIJEĆE-VIJENČE ZA DUŠU “VELJEMUČENIKA-CRNOGORSKO PRIMORSKIJE ČETNIKA-“TUMBANI NEKRŠĆANSKI”-U JAME KOČEVSKIJE ROGOVA-ROŽINA..1944 GODINE?!

 3. Premijer moje države nikada nećeš biti!
  Nacional šoviniste ne zaslužuje ova normalna polovina naroda mog.

 4. Krivokapić mnogo si uzletio u svom četnikovanju. Ko visoko leti nisko padne. I bojim se kad padne da ćeš dobro da tresne. Ko si ti u našim životima da menjaš datume anti fašističke borbe sa datumima četnikovanju kroz Crnu Goru. Kažem ti pazi šta radiš Crna Gora nije umrla vašim dolazkom. Ne već je sad postala jača jer dosad nismo verovali da se mogu ponovo pojaviti aveti rata na čelu sa vašim popom. I grdno se varate daćemo vas pustiti da širite vašu sramnu ideologiju. Četniče. Baš je fino imati takvog oca. Baš me zanima kako se osjećaju vaša djeca ako u njima ima išta ljudsko. Još ćemo se gleda po trgova prošle su vaše litije sad dolaze naši protesti lojalni Crnoj Gori i njenim tekovina a.

 5. Poštovani Skala Radio i dragi posjetioci, kad sam pročitao navedeni tekst odnosno naslov pozelio sam da ostavim komentar, i naravno naslov rubrike je OSTAVI KOMENTAR, e ja necu da ostavim komentar jer ja komentar na ovo nemam. Znaci zaista nemam komentar na ovo ludilo koje nam se desava zadnjih 15-20 dana. Nema više sto da me iznenadi, sad da kazu da je Amfilohije mandatar ne bih ništa rekao, nekako sve se prebrzo dešava i dok svi ne izludimo ovo nece stati. Vjekovima se penjemo uz provaliju drzavnosti i evo obnovili smo je i sve je kako treba i sad dodju ovi likovi koji vas ponovno gurnu u tu provaliju i vi se slobodnim padom vracate svake sedmice po jedan vijek unazad. Neznam kuda ovo sve vodi ali jednostavno nemogu da ostavim komentar jer ga NEMA, kad vec pominju boga neka nam je bog u pomoć.

  • Kotoraninu dragi, sami smo krivi.
   Koga smo u građanskom, sada već bivšem građanskom Kotoru izabrali?
   Ko je dao glasove ovima koji će sada da prekrajaju datume i svetinje.
   MI dragi sugrađaninu.

 6. Ravnogorske datume,Dražu i Kalabića treba slavit.
  Neće moći ove noći u Crnj Gori.
  Iako je trenutno noć svanuće brže nego što se nadamo.!

 7. Ma kako da ne, slavimo samo socijalističke praznike,
  i potla Tita – Tito !
  Hej Sloveni, koliko vas ima ?

  • ..KAKVA JE RAZLIKA IZMEĐU RAVNE GORE I KONAVOJSKOG -RAVNOG POLJA?..OD PREVALKE-DEBELOG BRDA I DO RIJEKE DUBROVAČKE-SVUĐ SU STRAŽE POTOMAKA-KOMANDANTA KASAPINA I GROBARA SA DEDINJA I NJEGOVOG KVARTETA-MONTENJARI..TUTI KVANTI-ZEČEVI IZ “ŠUME”…”4M”omir MILOŠEVIĆ I Milo MAROVIĆ”…E BO?

   • Jordane ti si uvijek uz goveda i kojine, pa se obuci u aljine!
    Tu govoriš svakakvijeh rječetina,
    ka kakva pjana babetina!
    Sam si sebe izćuškà i u bužu uvalio, nikako iz nje da izideš na
    izvan.
    Birajte koga god oćete, Mi ionako ne glasamo !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].