Kotorsko preduzeće Vodovod i kanalizacija reorganizovalo rad službi zbog suzbijanja korona virusa

0
Kotor

Kotorsko preduzeće Vodovod i kanalizacija, shodno naredbi Ministarstva zdravlja Crne Gore za preuzimanje privremenih mjera zaštite od koronavirusa vrši reorganizaciju rada službi u cilju suzbijanja sirenja ove zarazne bolesti koronavirusa.

Preduzeće, u cilju blagovremenog  informisanja korisnika usluga izdaje sljedeće:

OBAVJEŠTENJE

  1. Šalter blagajne Društva radiće svakog radnog dana u vremenu od 07:30 do 12:30 časova.
  2. Mole se građani da zahtjeve, reklamacije i druga akta dostavljaju ovom Društvu putem elektronske pošte na mail: [email protected], a ukoliko ne posjeduju sredstva elektronske komunikacije iste mogu predate na šalter blagajne Društva u vremenu od 07:30 do 12:30 ćasova.
  3. Održavanje vodovodnog i kanalizacionog sistema teći će po uobičajenim i standardnim procedurama pa korisnici usluga kvarove mogu prijavljivati radnim danima na brojeve telefona: 032/323-071; 032/325-214, a za dane vikenda na dežurnii telefon je 067-263-610.
  4. U cilju smanjenja rizika od sirenja koronavirusa mole se gradani tj. korisnici da samoinicijativno izvrše očitavanje brojila zadnje sedmice u mjesecu i isto putem telefona 032/325-353 prijave Društvu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].