Komunalni patrolni nadzor 24 sata u Kotoru

6
Kotor

Komunalna policija će vršiti dvadesetčetvoročasnovni komunalni patrolni nadzor i biće na usluzi svim stanovnicima grada Kotora, privatnim subjektima i eventualnim posjetiocima – gostima, u okviru ovih nadležnosti i zadataka koji budu utvrđeni na nivou lokalne samouprave, saopštavaju iz Komunalne policije Kotor.

U skladu sa najnovijim privremenim mjerama Vlade Crne Gore iz Komuinalne policije mole građane Kotora, privrednike, ugostitelje i ostale subjekte kojima su ovim privremenim mjerama zabranjena vršenja osnovnih djelatnosti, da se u potpunosti pridržavaju svih predloženih mjera u ličnom i u interesu cijele zajednice.

“Zbog karaktera i načina rada Komunalne policije, molimo građane Kotora da sve prijave vezane za probleme koji se odnose na komunaloni red vrše preko dežurnog telefona Komunalne policije 067/ 465- 101 i 032- 323 529, ili postojeće i e-mail adrese [email protected] kao i preko Sistema 48. koji funkcioniše na opštinskom nivou. Sve ove mjere se preduzimaju kako bi se zaštitili sami građani od ličnih dolazaka i neposrednih prijava u prostorijama komunalne policije, a time bi se ispoštovale sve preporuke Vlade Crne Gore, saopštavaju za Skala radio iz Komunalne policije Kotor.

6 KOMENTARI

    • Aooo pa to treba sve prijavit !!! Ima li jos koja kafana ??? Sve treba prijavit jer ovo nije za igrat se !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].