Komunalna policija uskoro u novim prostorijama

0
Kotor

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Opštinska komunalna policija će se uskoro preseliti u nove, uslovne prostorije nekadašnjeg Šah kluba koje su potpuno renovirane, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik ove službe.

U toku su aktivnosti opremanja prostora kancelarijskim namještajem.

Prostorije šah kluba, koje su dugi niz godina bile u potpunosti devastirane i predstavljale ruglo grada pored crkve Blažene Ozane, sada su dobile novo ruho i biće funkcionalna cjelina za rad Komunalne policije.

Prvi put inspektori dobijaju uslove za rad u prostoru od oko 120 kvadrata, a građani pravo mjesto gdje će moći da svakodnevno podnose svoje zahtjeve i žalbe, kazao je Vučinović.

Do kraja ove sedmice biće postavljen kancelarijski namještaj u novom prostoru, a ukoliko bude završeno montiranje i uvezanost kompjuterske opreme, početkom januara Komunalna policija će početi da radi na ovom mjestu, zaključio je Vučinović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].