Kod Bucka i besplatno može

6

 

Hajrulah Rizvanović Bucko, meštar stare škole ugostiteljstva, za koju su govorili turistički eksperti da može stat na Menhetn, a da je se ne bi postidio ni Beč, London ni Pariz, provodi dane pod okupacijom koronavirusa u skladu sa pravilima i propisima Nacionalnog koordinacionog tima.

Grill pizzeria “Bucko”, koja se dodiruje sa kotorskom Poštom na kružnom toku u Škaljarima, još od samog otvaranja, septembra prošle godine, privukla je pažnju Kotorana. A kako i ne bi kad kod Bucka, čovjeka blage naravi i vječitog osmijeha sve može i ništa mu nije teško. Jedino jeste kad ne može da radi punim kapacitetom i da mu nagrada za trud bude samo zadovoljno lice mušterije.

Od kad su zatvoreni kafići, restorani i kafane, Bucko pravi obroke i dostavlja hranu onima koji naruče preko telefona i aplikacije www.donesi.me.

Interesovanja ima, kaže naš sagovornik. Najčešće se traže pice, ćevapi, miješano meso, burgeri, piletina. Dovoljno je pozvati broj 069 137 575 ili naručiti preko pomenute aplikacije i za nekoliko minuta imaćete spremno ono što ste tražili.

Grill pizzeria Bucko je smještena u jedva dvadesetak kvadrata. Njen vlasnik nije imao namjeru da se obogati. Cilj mu je bio da radi i da od svoga rada živi. Zbog toga su mu cijene pristupačne, a gostiju sve više. Zaustavljen je trenutno. Proći će i ovo zlo, kaže sa osmijehom, poručujući svima koji novca nemaju da ga pozovu. Za njih će biti besplatan obrok, kaže Bucko. To je ono što on može. Solidarnost je najvažnija u ovim teškim vremenima, kaže on, uvjeren da ćemo pobijediti koronu i da će nam se život nastaviti tamo đe je prije mjesec stao.Samo moramo biti disciplinovani i ostati doma. A kad moramo izaći, masku i rukavice, kao što on čini svakoga dana. Da zaštite sebe, ali i druge od sebe.

Podsjetićemo da Bucko radi svakod radnog dana od 8 do 18 sati, subotom do 13 sati, a nedjelja je neradna. Hrana se dostavlja, a kupci je mogu i sami podići, ako im tako više odgovara.

6 KOMENTARI

  1. Hvala svima na podršci svaka kritika je dobro došla jer ugostoteljstvo na kritikama se unapedjuje jer mi smo tu zbog vas

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].