Kada će biti organizovani završni ispiti i predispitna provjera znanja?

0

 

Po odluci Senata Univerziteta Crne Gore, polaganje završnih ispita biće organizovano u prostorijama Univerziteta po prestanku privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa koje je donijelo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, ukoliko one ne budu ukinute prije početka junskog ispitnog roka u skladu sa akademskim kalendarom za 2019/20. godinu.

Senat Univerziteta Crne Gore donio je odluku da polaganje predispitnih provjera znanja bude organizovano tokom trajanja privremenih mjera, u skladu sa mogućnostima, na način da one objektivno i kvalitetno izražavaju vrjednovanje znanja studenata.

“Predispitni oblici provjere znanja koji ne budu bili organizovani tokom trajanja privremenih mjera, biće organizovani po njihovom prestanku u prostorijama Univerziteta”, saopšteno je iz UCG.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].