Kad se hoće sve se može, Kotorani na nivou zadatka

1
Jovo Suđić

Jovo Suđić

U kotorskoj palati Bizanti u kojoj je smještena Skupština grada, tiho je uz organizovano dežurstvo zaposlenih koji se strogo pridržavaju pravila i naredbi Nacionalnog  koordinacionog tijela za sprječavanje širenja koronavirusa.

Zatekli smo samo jednu zaposlenu u skupštinskoj Stručnoj službi, vozača i predsjednika Skupštine Jova Suđića koji je kazao da zbog izuzetno ozbiljne situacije u našoj državi i Skupština kojom rukovodi se pridržava svih mjera koje nadležni propisuju.

U skupštini kao i u svim opštinskim institucijama i ustanovama je uvedeno dežurstvo, a prvi čovjek Skupštine je svakodnevno na radnom mjestu, ali i u obilasku terena.

Suđić je kazao da je u kontaktu sa pojedinim predstavnicima odborničkih klubova u SO Kotor i da će po potrebi organizovati telefonsku sjednicu kolegijuma kotorske Skupštine.

Ono što jeste tužno, ali ujedno svjedoči o disciplini građana Kotora je potpuno pust grad u svaku uru.

To govori da se Kotorani u potpunosti pridržavaju mjera koje je donijelo Koordinaciono tijelo.

„Ne vidim potrebe za nekim dodatnim mjerama za sad. Higijena je na visokom nivou, komunalne i sve ostale gradske službe svoj posao obavljaju visoko profesionalno, a izvršna vlast u Kotoru radi veoma dobro. Rezultati su do sada pokazali da se može kad se hoće ostvariti sve ono što je u interesu života građana”, rekao je Suđić.

On apeluje na građane da i dalje ostanu na nivou zadatka, kako se ne bi dogodilo da se stvar otme kontroli, kako se to desilo u nekim drugim opštinama u kojima su sebi uzeli za pravo da se mimo propisanih pravila ponašaju komotno i neodgovorno.

Poruka svima je, kaže Suđić, da Kotorani ostanu doma, bez obzira što će ga kako je dodao njegova familija kritikovati zašto on ne sjedi doma.

„Kad izlazim na posao propisno se štitim i tako trebaju svi bez razlike“, poručio je Suđić naravno misleći samo na one ljude koji su zbog prirode posla u radnom procesu.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].