Javna rasvjeta u priobalnom dijelu Dobrote biće popravljena kad vrijeme dozvoli

1
sinoć kod Instituta za biologiju mora

Saša Radenović

Na priobalnom putu u Dobroti, od Instituta za biologiju mora do iza crkve Sv. Matije već nekoliko dana ne funkcioniše javna rasvjeta i potpuni je mrak u noćnim satima ovim dijelom kotorske opštine.

Pozvali smo Sašu Radenovića, savjetnika za održavanje javne rasvjete u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora koji nam je saopštio da je upoznat sa ovim problemom nastalim oštećenjem strujnog kabla između dva stuba u strujnom polju u blizini Mjesne zajednice Dobrota 1.

Čim dozvole vremenske prilike počeće se sa kopanjem, što je zahtjevniji posao od običnog iskopavanja, obzirom da je ovaj dio javne rasvjete kompletan u betonu, rekao je Radenović.

Na pitanje Skala radija koliko će trajati ovaj posao i kada će se završiti, odnosno kada će ponovo zasvijetliti javna rasvjeta, on je rekao da čim se krene sa kopanjem posao će se okončati za jedan dan. Da bi se otklonio kvar potrebno je ištemati beton i vratiti sve u prvobitno stanje.

Na tom potezu, budući da je oštećen kabal, radiće se par kontrolnih iskopa, kako bi se ustanovilo hoće li se položiti novi ili će se ugraditi spojnica, objasnio je Radenović.

1 KOMENTAR

  1. Ne radi rasvjeta ni ulicom od vrtica u Skaljarima do Bazena. Niti trotoara, niti sigurnosti nikakve djeca tuda prolaze do skole moraju djeliti put sa automobilima i tako ugrozavati sopstvenu sigurnost. Ovo je crna tacka i slijepo crijevo cjelog grada. Ali nikako da se rijesi ta ulica. Konacno se u Kotoru nesto pocelo raditi nadamo se da ce i ova ulica doci na red ako nista barem da ima rasvijetu i trotoar za djecu koja idu do Skole.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].