Izlila se kanalizacija na rivi ispred starog grada

6

 

Na gradskoj rivi, u dijelu određenom za parkiranje motora, izliva se kanalizacija duže od dva sata.

To je slobodna procjena novinara Skala radija, budući da se širi intenzivan neprijatni miris i da voda prelazi i preko magistralnog puta.

Velemir Dragić, tehnički direktor kotorskog preduzeća Vodovod i kanalizacija kazao nam je da je ovu informaciju čuo od nas i da im u preduzeću niko nije javio za izlivanje fekalnih voda iz sistema.

Dragić pretpostavlja o čemu se radi i da tu postoji neki zastoj, ali sa tačnim dijagnosticiranjem razloga zbog kojih se dešava izlivanje mora da sačeka dok ne izađe ekipa na teren.

On je zahvalio na prijavi problema našem radiju u kazao da će se javiti i saopštiti što je ekipa uradila na terenu.

* * *

Skala radiju se, kako je i obećao, javio tehnički direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor Velemir Dragić.

On je kazao da je došlo do začepljenja kanalizacionog sistema i da je ekipa ovog preduzeća brzo i efikasno riješila problem.

Dragić se zahvalio našem radiju na saradnji.

6 KOMENTARI

  1. Jordane opet si se rasprcá, koliko pričaš, ne zaklapaš kao Mileva kad
    “pere” meštricu od krempita na radijo!
    Što se ne javiš u kohu emisiju, da Ti čujemo glas “junački”, jerbo samo
    pišeš, da Nas nasmiheš svojim baritonom …….

  2. …Brzo i efikasno riješila problem-koristeći usisno-isisne mogućnosti našeg sugrađanina Moj grada-specijalca..za otklanjanje ovakvih i sličnih “začepljenja”-kojima je isti posvetio svoj život-žrtvujući budućnost famelje…čije je transformaciono stvaranje-performans u toku…

    • …KANALIZCIJAMA U STAOM GRADU MOŽE SAMO BITI “BOLJE”-KROZ SPAJANJE -FILTRACIJU FEKALNIH I DRUGIH VODA-SA KOPNA I MORA-POSREDSTVOM”TROKUTA PODPORTIK-KANALIZACIJA-PUČ”..?! I TO U VRIJEME VELIKIH KIŠA-POPLAVA-KAD NEMA TURISTA I KAD NAM PODHODNIK NIJE OD SPREŠE,,,UZ PRIPOMENU DA I TADA BEZ PROBLEMA MOŽE INTERVENISATI-MOĆNI Moj gad.!”USISNO ISISNI”-KENTAUR…KOJI JE JUČE ISKAZAO SVOJE “VELIKE MOGUĆNOSTI”-ZVIJER SKI DUŠAK-U SANACIJI KANALIZACIJE NA VRATA OD GRADA…?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].