Intenziviraju se radovi na kanalizacionom sistemu Prčanj-Muo

0
radovi na kanalizacionom sistemu

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Izvođač radova na kanalizacionom sistemu od hotela “Splendido” na Prčanju do Peluzice trenutno radi na potezu od Glavata prema Muu.

Ovaj posao se od nedavno radi u dvije smjene kako bi se ubrzala dinamika i iskoristilo vrijeme zbog mogućih još lošijih vremenskih neprilika do 15. juna, do kada moraju biti završeni.

Ovo je za Skala radio izjavio inženjer Pavle Ječmenica, u ime nadzora firme “Dahlem”.

Na naše pitanje đe su ili će biti najveći problemi s obzirom na konfiguraciju terena, Ječmenica je kazao da je posao jako zahtjevan, jer se odvija na jedinom uskom priobalnom putu.

Organizaciono to otvara velike probleme izvođaču zbog nepredvidivosti puta koji je star i neposredno uz more, posebno kada se otvori rov za postavlajnje kanalizacionih cijevi, objašnjava Ječmenica.

U nastavku očekuju se teži poslovi na dionicama bliže moru.

Ječmenica apeluje na građane za razumijevanje i strpljenje i moli da uklone svoja vozila sa trase puta, jer ometaju pristup teškoj mehanizaciji.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].