I danas brojne donacije za NKT

0

 

Zaposleni, rezidenti, zakupci i vlasnici malih biznisa koji djeluju u marini za superjahte i nautičkom naselju Porto Montenegro, donirali su ukupno 40.500 eura, koje je matična kompanija Adriatic Marinas udvostručila, kako bi ostvarena donacija Porto Montenegra iznosila ukupno 81.000 eura protiv pandemije COVD 19 virusa. Novac je uplaćen Nacionalnom koordinacionom timu za zarazne bolesti, organu koji je formirala Vlada Crne Gore kako bi organizovala koordinisanu kampanju u borbi protiv pandemije u Crnoj Gori.

*

Svjesna izazova pred kojim se nalazi naša država, ali i cjelokupno crnogorsko društvo, usljed epidemije koronavirusa, kompanija Garmin danas je saopštila da je, u duhu solidarnosti i podrške mjerama Vlade i zdravstvenih institucija, uplatila Nacionalnom koordinacinom tijelu za zarazne bolesti 5.000 eura.

*

U znak solidarnosti i podrške ovoj zajedičkoj borbi, zaposleni, menadžent i Odbor Regulatorne agencije za energetiku su obezbijedili 30.900 eura i uplatili na račun Nacionalnog kooridnacionog tijela za borbu protiv zaradznih bolesti.

*

Jedna od vodećih kompanija iz oblasti turizma na sjeveru Crne Gore, u vlasništvu Mohammed Abdul Alim Chowdhury-a donira novac u borbi protiv korona virusa. Prepoznajući trenutak, a pri tome poštujući napore i brojne aktivnosti Vlade Crne Gore na suzbijanju širenja korona virusa u Crnoj Gori, kompanija Kolasin Resort & Spa i Hotel Four Points by Sheraton Kolasin donirali su iznos od 100.000 eura Nacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznih bolesti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].