I dalje pristižu donacije

0

 

Kompanija Mercator-CG opredijelila je 20.000 eura za nabavku respiratora, kao doprinos borbi protiv širenja virusa COVID-19.

Pošta Crne Gore danas je uplatila 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti.

Barska kompanija Soho Group donirala je 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa i unapređenje zdravstvenog sistema.

“UNO-NK” doo Nikšić donirala je 10.000 eura u borbi protiv koronavirusa.

Rukometni savez Crne Gore donirao je 5.000 eura.

Povodom trenutne epidemiološke situacije u zemlji, navijači Budućnosti Varvari će učestovati u borbi protiv korona virusa sa uplatom u iznosu od 1.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Sudije Vrhovnog suda doniraju pola martovske zarade.

Ljekarska komora Crne Gore donirala je 20.000 eura.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović i osam pomoćnika direktora izdvojili su jednokratno po pola mjesečne zarade koje će biti uplaćene na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Javni funkcioneri Ministarstva kulture, organa uprave u oblasti kulture i nacionalnih ustanova kulture doniraće 50 odsto martovske zarade Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, saopšteno je iz ovog ministarstva. Iznos ove donacije je gotovo 10.000 eura.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].