Hemodijaliza Kliničkog centra u punoj funkciji i pored epidemije koronavirusa

0
Klinički centar Crne Gore

Hemodijaliza Klinike za nefrologiju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) radi punim kapacitetom iako vlada pandemija izazvana korona virusom.

Svi pacijenti hemodijalize KCCG ovaj vid terapije dobijaju redovno prema planu i programu.

“Danas je tačno mjesec dana od kada je dijagnostikovano prisustvo korona virusa u Crnoj Gori. Međutim, zahvaljujući preventivnim mjerama koje je menadžment naše ustanove odmah preduzeo, svi pacijenti čije zdravstveno stanje ne dozvoljava odlaganje, a posebno pacijenti koji su na hroničnom programu hemodijalize, dobijaju blagovremeno zdravstenu zaštitu u KCCG. Glavna promjena u radu Hemodijalize u ovim vanrednim okolnostima ogleda se u tome što je organizovan sa pojačanim mjerama lične zaštite i pacijenata i zaposlenih”, saopšteno je iz KCCG.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].