Đukanović će do 23. oktobra predložiti mandatara

4
Milo Đukanović

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović će do 23. oktobra predložiti mandatara za sastav nove vlade.

“Predsjednik Crne Gore će shodno Ustavom utvrđenim nedležnostima obaviti predviđene procedure i predložiti mandatara za sastav vlade u roku od 30 dana od dana konstituisanja Skupštine”, saopšteno je CdM-u iz Kabineta Đukanovića.

Podsjećamo da je juče konstituisan novi 27. saziv Skupštine Crne Gore a većinu čine posalnici koalicije Za budućnost Crne Gore, Mir je naša nacija i Crno na bijelo. Svi poslanici nove parlamentarne vćine njih 41 podržali su svojim potpisima nosioca liste Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića za mandatara.

Prema Ustavu, predsjednik države nakon konstituisanja parlamenta ima rok od 30 dana da predloži mandatara za sastavljanje nove vlade koja mora biti sastavljena u roku od 90 od dana konstituisanja parlamenta. Ukoliko se u tome ne uspije, raspisuju se novi parlamentarni izbori.

CdM

4 KOMENTARI

 1. Evo ga opet Jordan, samozvani
  “Schürzenjäger”, bez portfelja, sa
  ošervacijama sa šufita!
  Ja, ja , Ja VOL , magače potkusureni !

  • …MERSI BOCU..NA INFOMACJAMA DA STE USPJELI IZMIJENITI SVOJ LIK-PORIJEKLO U VAŠEMU OSOBENOME ZRCALU/Njegoš:”MAJMUN SEBE GLEDA U ZRCALO”/-I SLOBODNO KAKO I DOLIKUJE NOVOJ DEMOKRCKOJ IZBRANOJ(OD VEĆINE NARODA I NARODNOSTI!!!) MONTENEGRO-VI SEBE PREDSTAVISTE(VALDA PO MATERI?)..”Ja,ja,Ja VOL MAGARAC PODKUSURENI”..!!!”-SA ADRESE Šuranj-23..VEOMA BLIZU EXSKOMARDE-“M A C E O”-…(ĐE SU VAM PRECI BABE-ĐEDOVI-UJACI ILI STRIČEVI-ZAVRŠVALI SVOJ ZEMALJSKI ŽIVOT -NA TRPEZE ŠURANJSKO KOTORSKE “GOSPODE…KOJI,I DAN DANAS NA ISTIM POZICIJAMA-ŽIVOTINJARITE-VI BALEGARI.. VONJATE”-A NASLEĐE-GENETSKI MODIFICIRANI(GALOFAG GOVEDA…DAR BOŽIJI- OSTAVILI VAMA-NJIHOVIM POTOMCIMA)-TIK UZ DANAŠNJI RESTORAN “GALION”!!!

   • Jole potrunjeni, dojdi deder da se umočiš malo u nabujali Gurdić,
    ideološki si konvertit, kako vele sa buržujskim atributima veljeserbskim! Kada si lagà , kad si boo Titin ufićal ili sada , kad puštaš bradu i popovima namiguješ ?

 2. …RASPISUJU SE NOVI PARLAMENTARNI IZBORI”?!!!!..A JA VAM JEMAC..”SA NOVIM IZBORIMA”-MOŽE DA “ULETI OBAD”..I SVE DOK SE NE IZOBADAJU – ETO TI BELAJA..”VANAREDNO STANJE”?! ITD .DOK SE 1OO% NE “OĆISTE ŠPORKECE IZ MINISTARSTVA FINANCIJA-I DRUGIH MINSTARTAVA”..KOJA SU “DILOVALA SLAMU”-NARODE PONEZE..ZARAĐENE NA ŠMRKAVICE I DRUGE IGRAČKE…ZA “TIMOVE IZ PRVE LIGE”KOJI IGRAJU 32 GODINE? E…BO?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].