Donacije sa svih strana

0

 

Još jedan crnogorski fudbalski reprezentativac uključio se u akciju pomoći domovini koja se bori sa koronavirusom. Žarko Tomašević uplatio je 20 hiljada eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za potrebe zdravstvenog sistema.

Akciji sportskih organizacija da pomognu u suzbijanju širenja koronavirusa u našoj zemlji, uključio se i Fudbalski klub Budućnost. Na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti iz podgoričkog kluba uplaćeno je 5000 eura.

Klub odbornika Demokratske partije socijalista Crne Gore u Skupštini opštine Kotor na današnjoj sjednici donio je odluku da jedan mjesečni paušal uplati Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti Vlade Crne Gore. “Na ovaj način odbornici su iskazali svoju spremnost i odlučnost da daju svoj doprinos u prevazilaženju problema sa kojim su se suočili građani Crne Gore”, poručuju iz kotorskog DPS-a.

Dokazani humanisti, biznismeni porijeklom iz Crne Gore koji žive u Švedskoj i Njemačkoj, Veselin Mijač i Hajriz Hačko Brčvak, donirali su po 100.000 eura za borbu protiv koronavirusa u Crnoj Gori. Kako je saopteno iz Uprave za dijasporu, oni su donaciju uplatili Nacionalnom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti.

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić pomogao je Crnu Goru sa 50.000 eura, kako bi se izborila sa pandemijom koronavirusa.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom je donijelo odluku da donira 20.000 eura Nacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznih bolesti.

Kompanija “Vezuv-Volcano”, kao društveno odgovoran privredni subjekt, shodno preporuci Vlade Crne Gore, uplatila je 60.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, kao jedinstveni račun koji je Vlada opredjelila za pomoć u borbi cijelog društva protiv širenja koronavirusa.

Savana sistem u Crnoj Gori opredijelio je sredstva u iznosu od 100.000 eura za prevenciju i suzbijanje posljedica koronovirusa u Crnoj Gori.

Skupština stanara ulaza 5-4 u City kvartu, donirala je 1000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti, za kupovinu respiratora.

Klub odbornika Demokratske partije socijalista Nikšić, svoje dvomjesečne naknade, uplatiće na jedinstveni žiro račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i borbu protiv korona virusa.

Savjet stranih investitora Crne Gore donirao je 10.000 eura kako bi aktivnosti Vlade na suzbijanju širenja koronavirusa.

Bošnjačka stranka izdvojila je 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti u borbi protiv koronavirusa.

Kolektiv najmlađeg i najmanjeg resora, Ministarstva sporta i mladih uplatio je 1.000 eura za borbu protiv korona virusa.

Građanska alijansa je odlučila da uplati donaciju Nacionalnom koordinacionom timu za pomoć u saniranju posljedica pandemije. “Uz to, svih 17 zaposlenih su odlučili da uplate dio plate. Sve svoje aktivnosti uprilagodili smo novonastaloj situaciji”, poručuju iz Građanske alijanse.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].