Dezinfikovane površine ispred Doma zdravlja Kotor

0

 

Dom zdravlja Kotor, u saradnji sa lokalnom samoupravom i gradskom vatrogasnom službom organizovao je danas dezinfekciju kompletnog spoljašnjeg prostora oko zdravstvenog objekta sa ciljem sprječavanja širenje infekcije korona virusom, saopštila je Služba za odnose s javnošću.

U skladu sa naredbama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti iz ove zdravstvene ustanove još jednom apeluju na građane da, ukoliko to nije neophodno, ne dolaze u Dom zdravlja, već da se jave ljekarima na brojeve telefona, koji su otvoreni za tu namjenu.

Takođe, preporučuje se hroničnim bolesnicima da za redovnu terpiju koriste elektronske servise zakazivanja ili dostupne telefonske brojeve.

Podsjećamo da su kontak telefoni:
032 / 334 – 533

Glavna sestra Doma zdravlja Kotor, Marsela Mirošević
069 / 015 – 796

Epidemiolog, dr Tatjana Lalović
069 / 613 – 422

Izabrani doktori za odrasle
069 / 307 – 245

Izabrani doktori za djecu
069 / 428 – 556

Svaki odlazak ljekaru sa simptomima respiratorne infekcije nosi rizik za sve osobe iz okruženja, posebno stare i hronične bolesnike, zato preporučujemo našim sugrađanima da se najprije jave ljekarima na navedene brojeve telefona, stoji u dopisu Doma zdravlja dostavljenom Skala radiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].