Časopis Medical posvećen pandemiji virusa Covid 19

0

Ovih dana iz štampe izašao je 132. broj stručnog časopisa MEDICAL iz Podgorice, koji će biti besplatan, a koji je tematski posvećen aktuelnoj pandemiji virusa Covid-19.

Obzirom na veliki izazov sa kojim se susrela Crna Gora i svijet u cjelini, tematski broj posvećen aktuelnoj situaciji, stepenu ugroženosti javnog zdravlja, kao i preporukama i mjerama preduzetim u borbi protiv virusa covid-19, svakako da predstavlja izuzetan doprinos koji ovaj časopis, u cilju javnog interesa, daje društvu Crne Gore.

Sa uredništvom i saradnicima koje čine veliki broj doktora iz različitih oblasti medicine, časopis MEDICAL u kontinuitetu izlazi već jedanaest godina i predstavlja izuzetno respektabilan časopis ove oblasti kako u Crnoj Gori tako i na regionalnom nivou.

Glavni i odgovorni urednik ovog respektabilnog časopisa je Dragan Nikolić, a izvršni direktor je Slavica Pantelić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].