Bratić: Bake su u crnom zbog korote za Kosovom

27
Vesna Bratić (foto: radio Svetigora)

Prvo je u jednom svom postu sebe nazvala ženskim četnikom, onda je dosta nemušto odgovorila i na to, kao i na uvrede upućene hrvatskom novinaru i aktivisti Borisu Dežuloviću, a onda je u javnosti isplivao još jedan “biser” buduće ministarke prosvjete, kulture, nauke i sporta Vesne Bratić.

Otkako je objavljeno da je Bratić kandidat za ministarsku funkciju u vladi Zdravka Krivokapića, društvenim mrežama kruže video snimci njenih izjava.

Tako, ako niste znali, žene u Crnoj Gori se udaju u crnini, i to zbog korote za Kosovom. Tako je, bar, po tvrdnjama buduće ministarke.

“Bako, zašto se sve nevjeste udaju u Crnoj Gori u bijelom, a vi Crnogorke u crnom. Ona kaže-To je, sine, korota za Kosovom”, kazala je u jednom od intervjua buduća ministarka.

Pregledom njenih nastupa u medijima i tekstova koje je objavljivala, kako je u analizi za CdM ocijenio Ljubormir Filipović, konstatovali smo da se radi o osobi sa prilično čudnim svjetonazorom.

Sklonost teorijama zavjere, srpski nacionalizam, samo su neke od tih spornih stavova nekoga ko treba da vodi nauku, prosvjetu i kulturu.

Novinarima “pojedinih listova” kojima, kako kaže, “do uma još ne dopire da nema potrebe da se dodvoravaju staroj vlasti”, poručuje da se nova vlast “bavi pitanjima od životnog značaja umjesto polutračerskim uradcima”.

O rječniku buduće ministarke svako neka donese svoj sud na osnovu načina izražavanja.

Podsjećamo, buduća ministarka je prije nekoliko dana izbrisala svoj Facebook nalog, ali su ostali brojni dokazi o njenim objavama na Facebook-u.

27 KOMENTARI

 1. Jole i u Veneziu se kafa pije, dođi, dođi
  kerberu karburatorski, nema Gagarina, pa se voziš bjelaškim HN ble line-om.
  Pod lumbrelu si sa Bopama, a smiju ti se šoto kuci😁😀☟

 2. Ovaj Krivokapić kao da namjerno bira najgore.
  Ma ni to nijesu, nego ništa.
  Okle ih iz koje rupe samo vadi.
  No i ta skrovišta zatajna i te tamne vilajete treba poznavati.

 3. Ova ministarka je dezert Vlade srbijanske u Crnoj Gori.
  Baka na torti a šlag je deda njen od koga je naslijedila kratak fitilj i dug jezik kako mudro reče.

  • Uvalila se kao intruderica, krpelj na zdravom tkivu, “greškom” odgovornih!
   Došla sa dva kufera, a kroji hektare !

 4. Pitam se što na ovo kažu npr. Italijani,Njemci,Englezi..taj civilizovan svijet.
  Razumiju li ovoliku količinu zastranjenja, da ne rečem što grublje, jer bi bila kao oni.

 5. Stvarno nečuveno je da neko žali za nećim što nije umrlo ili nestalo. Koliko ja znam , Kosovo nije nestalo sa lica zemlje, nego su ga napustili neki stanovnici. Iskreno, žao mi je onih stanovnika koji su protjerani sa svojih ognjišta, ali isto tako znam da ima puno više onih koji su se polakomili za ponudjeni im novac pa se odselili u neke druge krajeve. Gospođi Ministarki predlažem da ode tamo kupi ili iznajmi komad zemlje od ljudi koji su ipak ostali tamo, da izrodi desetoro djece i da poveća broj “autohtonog” stanovništva. Isto tako bi bilo dobro da sve svoje istomišljenike povede sa sobom i da urade isto i tako skinu crninu sa sebe.

 6. …DRAGA ZEMLJAKINJO-KOMŠINICE-ZAVOĐANKO VESNA(NASPRAM POTOPLJENHOG SELA MIRUŠA-NEKADAŠNJEG BILEĆKOG-ISTOČNO HERCEGOVAČKOG MISIRA!)..NIJESU BAKE U CRNINI ZA KOSOVOM(ČIJE OVCE TOGA I PLANNA!)-NEGO SU U CRNINI ZA IZGUBLJENIM UNUCIMA I NJIHOVIM OBRAZIMA(BLIZNICAMA)-KOJE SU IZGUBILI NA PUTU ZASTIĐA U “ODBRANI SER BPSTVA I KOSOVA”-ZAPOČTA NA KONAVLE I DUBROVNIK-1991..VIA BANIJE-SLAVONIJE-BOSNE PONOSNE I SREBRENCE-BARANJE I KRVAOG VUKOVARA-KOSOVA I SA KRVAVIJEM KRAJEM(KOJEGA SE NIKO NE SJEĆA?)-1999 GODINE-KAD SU “PIROVE “BABINIH UNUKA”-PLATILA NEVINA MURINNSKA ĐECA”?!!!

  ZATO TI SE JAVLJAM I ODGOVARAM TI-UZ “MOLEBAN”..DA TI I “NOVA NAŠA-CRNOGRSKA-CRNE GORE VLADA-PRVU POSJETU(PRIJE SER BIE/U SRCU/-UČINITE BRACKOJ I SUSJEDNOJ HRVACKOJ-SA PRVOM POLAZNOM-STANICOM-NA STRADUN DUBROVAČKI-ĐE JSU “BABINI UNUCI?” SA ZEMLJE I MORA USMRTILI- NA SVETI NJIHOV DAN-SVETOG NIKOLE 1991 GODINE..119.NEVINIH GRAĐANA DUBROVNIKA-SLAVLJENIKA-KRŠĆANSKOG PRAZNIKA MUČENIKA SVETOG NIKOLE-PA ZATIM U VUKOVAR I TAKO REDOM DO ZAGREBA!!!

  .. NIJE-DATI VILI BRANT BIO VEĆI KRIVAC OD VAS(NAS)-KAD JE KLEKNUO PRED ONAJ SPOMENIK NJEMAČKOG ZASTIĐA-U VARŠAVI I TRAŽIO OPROST OD SUSJEDA POLJAKA ZA IZVRŠENI GENOCID OD BANDE-NACISTA HITLEROVE NJEMAČKE?!

  I NA ULTIMU OD ULTIME-SLAŽEM SE SA VAMA-DA VAM (DRUGA) POŠETA BUDE I BRACKOJ SER BIJI…ZA KOJU JE BARCKA CRNA GORA I MOJA I.. TVOJA ISTOČNA HERCEGOVINA-NEBROJENO PUTA PROLIVALE KRV I BILI RAME UZ RAME U SVIM BOJEVIMA SABRACKOM SER BIJOM I SERBIMA(SER BIJANCIMA)-PROTIV ZAJEDNIČKIH OKUPATORA!!!

  U TO IME ,ŽELIM TI PUNO USPJEHA NA NOVIM ZADATACIMA-PA DA DAJ BOŽE,DA BUDEŠ-BUDETE USPJEŠNIJI..NEGO U NAUCI-KOJOJ SI ŽIVOT POSVETILA…ZA DOBRO SVIH NARODA I NARDNOSTI KOJI ŽIVE- -ŽIVIMO NA MALENOM BALKANU-KAP U MORU-OCEANIMA!!!

   • GOSPAR Boki-SAMO NE GLAVNO…DA SI TI SREDNJI DEO-NJENOG TRAPA(TRAPICE)..LEPO FIGURAŠ- UKRAS NA BRKOVE GOSPOĐE PROFESORICE VESNEGICE…

    • Corona zdaj, jordanizovani, stavi kanavacu na turin paprugom , za grad, stiži ranije i drži distancu!
     Mi ostajemo u Perperu, tu se pošćivaju mjere NKTa!
     Kafa i lokum, milina, a blizu je i bašta u kamenu !

     • A DA ZNAMO ČOČE ZA VAS IZ “Perpera”-DA VAM JE TA”DICIPLINA”ŠLJEGLA” JOŠ IZ DOBA-POKONJE AUSTRIJE-DEREKTNO OD KOPILADI-POTOMAKA BEČKIH KNJUŠARA I NA ULTIMU IZ KONAVALA-1991 KAD STE BRANILI-SER BPSTVO IKOSOVO..PUTOVIMA-PROMENADAMA CARA DUŠAA I PETRA PRVOGA DO PELJEŠCA I KORČULE..I DALJE-I OD 1991 KAD STE DOKTORIRALI PO RECETIMA “UČITEJA VAŠIH OKUPATORA..MAMA MIA AVANTI ITALIA-NA PETROVDAN.1941 GODINE-NA CETINJE “ĐE SU VAŠI OBRAZLI UVENUI-OD ZASTIĐA-I POSPRDNOG “PREKRŠTAVANJA OD BANDE…PIRCIA BIROIJA-GUVERNERA… “PERPERMONTENEGRO-AVANTI “KRSTO-GAETA OVRA TALIJANSKA UDBA-UTOČIŠTE KRILA-ŠA ZRNOVA..1919/1944 U CUCAMA I MITRO POLITA JOANIKIJA STLIVSOGA I.IĐEDOVA VAŠIH U OPANKE NA ŠPAG..BREZ-LEVORA ZA PAPAS-I OBRAZA NA TABULI RAZI!!!…ADIO TE PERPERAŠI!!! OVO JE IPAK STUDENI-NIJE VŠIE LISTOPAD-2O2O GODNE-NI PETROVDAN-1941.GODINE?! ZAR NE?…!!! DRAGI Pera Pero GUDIN-gurdić..IZ KRMEDARA DUŠANA MARKOVA U KAŠTIO..VIZA VI VRATA OD ŠURANJA..GURDIĆ!!!!

      A DA SAM U PRAVU VAMA IZ PERPERA PREPORUČUJEM ONAJ “TELE GRAF PREŠEDNIKA” -KOJI GA-OBJAVI 3O.LISTOPDA,2020 U 15.URA I 51. MENUT-U POVOOU UPOKOJENJA -VAŠEGA AJATOLAHA AMFILOHIJA-…PREZENCA SARADNIKA (PREŠENIKOVOGA-9KAUTA-KAD STE”ZAKUČILI SAMOSTALNOST”-2OO6?!..BAR TAKO VAŠ PREŠEDNIK NAPISA U TELE GRAFU-O KOJEM TI- VI Pera I DRUGA MARVA.. NI SLOVA..”ČUVAJUĆI “OBRAZE VAŠIJE PREAKA-I VAŠIJE ZALUDNJIJE-KOTILJA?!!!

  • Što piždinjaš Jordane, ista si fela
   požmirepska, sa duplim standardima.
   Jedno pričaš ođe, sasvim drugo u Glavatičićima, treće u Petrovaradinu i po Fruškoj Gori, četvrto u Trebinju,
   imaš li još žvakalica ?
   Vidi se kakvi su ercegovci, invazivni i
   nezajažljivi, sa velikim apetitima, a udicu ne znaju progucati !
   Najeli su Tebe Jole udica, vele da si cijeli parangal od 1500 udica progucà!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].