Imenuje se novi Odbor direktora Luke Kotor AD

2
predsjednik SO Jovo Suđić i sekretarka SO Duška Banićević

Predsjednik Skupštine opštine Kotor Jovo Suđić zakazao je za četvrtak  5. marta u 9 sati XXXVIII sjednicu lokalnog parlamenta.

U prijedlozima su Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naziva naselja, ulica i trgova na teritoriji Opštine i o lokalnim administrativnim taksama Opštine Kotor.

Pred odbornicima je Prijedlog Rješenja o razješenju članova odbora direktora “Luka Kotor” AD, Prijedlog Rješenja o imenovanju članova odbora direktora “Luka Kotor” AD, Izbor i imenovanja.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Rješenja o dopuni Rješenja o imenovanju članova Savjeta OJU “Muzeji” Kotor i Odbornička pitanja i odgovori.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].