Andriji Lomparu priznanje Crnogorske plovidbe

11
Miodrag Kršanac uručuje zahvalnicu Andriji Lomparu

U prostorijama Crnogorske plovidbe danas je kapetan Miodrag Kršanac, predsjednik Odbora direktora ove kompanije upriličio prijem za dosadašnjeg ministra pomorstva i saobraćaja prof. dr Andriju Lompara.

Bila je to prilika da se Kršanac osvrne na složeni put ove, za Crnu Goru izuzetno značajne kompanije koja krupnim koracima grabi ka revitalizaciji i obnovi nekada slavne crnogorske flote.

Kršanac se posebno zahvalio dosadašnjem ministru Lomparu i tom prilikom mu uručio zahvalnicu i umjetničku sliku, kao znak izuzetne saradnje i razumijevanja za razvoj i brži napredak u ostvarivanju ciljeva Crnogorske plovidbe.

Lompar je zahvalio na biranim riječima uvjeren da će se saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

On je kazao da se dalji napredak Crnogorske plovidbe jednostavno ne može zaustaviti i da svi treba da daju svoj doprinoj u obnovi nekada najznačajnije privrednme grane u našoj državi.

Svečanosti su prisustvovali novi ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović, članovi Odbora direktora i brojni gosti iz pomorskog svijeta Crne Gore.

direktor Crnogorske plovidbe Kršanac
poklon za dosadašnju saradnju
novi ministar Ivan Brajović

11 KOMENTARI

 1. Draga i poštovana gospođo Adio Mare,lijepo Vas molim ostavite se Joleta Drinjaka, jer vi znante da je on moj zemljak i istovjerac-koji ponekad pretjera u svojim komentarima,ali nije zlonamjeran. Vjerjute mi na riječ. Poslušajte me . U protivnom otkazaću svaku dalju saradnju sa Vama i gospodinom Bokeljom,koje iskreno cijenim i smatram perjanicama ovog pristrasnog portala.

 2. je li me to oci varaju ili je ovo gospodja sneza djurkovic strucnjak za pomorstvo a zamjenica ministra,hahahahaha

 3. Budi umjereniji Adio Mare!Nije ti Andrija Lompar kriv što su Lompari vama BIJEDIĆIMA nekada pomagali u ostvarivanju ciljeva “ljubi bližnjega tvoga” jer vi to neznate!Ćao potomče babe Mile!Ćao!!!!!

  • U pravu si cika Jole,
   Ja sam poslao malo siri komentar ali se negdje zagubio jer ne odgovara Slavku…
   Pitala je baba Mile kad ces doci na kafu?
   Sta da joj kazem hehehehe
   Adio Mare a tebi cika Jole Cao !!!! hehehe

   • ja da sam vlasnik radio Skale niakd ti ni jedan komentar ne bih objavila
    jer su glupi, puni nacionalizma i šovinizma,
    ali opet sa druge strane mislim da bi trebalo potpuno ukinut ove komentare
    i onda bi svi bili mirni.

 4. Pročitajte na portalu Vijesti gdje bivši član posade izjavljuje kako
  posada se neadekvatno hrani, da je gladna.
  A zar vam je sramota objaviti da “basa forza” nije plaćena po ITF minimumu?
  Zato su ova odlikovanja i šampanjac neprimjereni.

 5. Greska koju je bivsi ministar Lompar uradio je postavljanje Krsanca na poziciju predsjednika upravnog odbora. Nicim taj covjek ne zavrijedjuje to mjesto dok svi Kotorani konstatuju zgrazavanje,iznenadjenje i nevjericu radi te osobe.
  Gdje se politika pita a ne struka nista nije dugog vijeka. Ideja obnove flote je iznad svih nas po znacaju za Kotor,Boku i CG. Ipak, vremena nisu kao sto je bilo prije gdje su brodovi bili dosta profitabilniji. Danas,mnoge vrhunske kompanije izuzetno tesko posluju. Poredjujuci sa Crnogorskom Plovidbom i sa njihovom rukovodecom strukturom (dom penzionera-3 rukovodioca sektora su aktivni penzioneri,direktori stekli uslove za penziju),sanse za pozitivno poslovanje su nikakve. Samo je pitanje mjeseca kada ce drzava morati da intervenise po pitanju drzavnih garancija koje su date za kredite potrebne za kupovinu brodova.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].