Ambasada SAD: Voditi dijalog i izbjeći bilo kakvu eskalaciju nasilja

1

 

Ambasada SAD u Crnoj Gori pozvala je sve strane da se uključe u konstruktivni dijalog o Zakonu o vjerskim slobodama, pokažu suzdržanost i izbjegnu bilo kakvu eskalaciju nasilja ili nasilne akte.

– Sjedinjene Države snažno podržavaju temeljne slobode poput slobode govora, udruživanja, okupljanja i prava pojedinaca da mirno uživaju slobodu vjeroispovijesti i uvjerenja – saopšteno je iz američke Ambasade.

Ističu da poštuju prava svih suverenih zemalja da donosu i primjenjuju zakone u skladu sa demokratskim normama i bez stranog uplitanja.

U nastojanju da u potpunosti razumijemo pitanja važna za građane Crne Gore, službenici Američke ambasade redovno se sastaju sa pojedincima iz svih djelova društva, uključujući civilno društvo i vjerske zajednice.

– Kao prijatelji, partneri i saveznici, Sjedinjene Države snažno podržavaju evroatlantske težnje Crne Gore i posvećene su njenoj dugoročnoj bezbjednosti i prosperitetu – poručili su iz Ambasade SAD-a.

1 KOMENTAR

 1. A ko Nam priča ?
  Prijatelji, partneri, saveznici?
  Hmm, a ko je timario Miloša Kovača?
  Kavaju, Đujića, Ćuka i dr. četničke krvoloke i bitange?
  A sad da sa sljedbenicima ovih aveti,
  “vodimo dijalog”, e moji yankiji ovo
  je ipak Crna Gora, znamo mi da vi
  gledate kroz Nas, a većinom nismo uz vas i za vaše partnerstvo, imate tamo kod vas i previše briga, ajte malo
  svoga posla, riješićemo mi svoje brige,
  ne plekajte Nas, sa gubom gibaničarskom.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].