Adžić: Sa indignacijom odbacujem sve maliciozne izjave i klevete upućene meni i CEP-u

0

Novak Adžić

Predsjednik Crnogorske evropske partije (CEP) Novak Adžić kazao je da sa indignacijom odbacuje sve maliciozne izjave i klevete upućene njemu i njegovoj stranci i od strane pojedinaca i nekih medija koji, kako kaže, nepozvano pokušavaju izigravati tužioce i presuditelje.

– Pošto mnogi kvazi političari pretenduju da se bave „ozbiljnom politikom“, savjetovao bih im da se prethodno, makar, upoznaju sa normativno-pravnim i institucionalnim mehanizmima finansijsko-kontrolnih sistema u Crnoj Gori. Toliko duguju makar svojim biračima – poručuje Adžić.

Adžić kaže da  Crna Gora, koliko god bila nagrđena nakon „oslobođenja“, ima državne institucije koje tako vrše poslove iz svoje osnovne nadležnosti – Centralna banka, Državna revizorska institucija, Agencija za sprječavanje korupcije, Uprava prihoda (Ministarstvo finansija), komercijalne banke…

CEP je, ističe ona, legalno formirana partija i legalno radi i samofinansira se od članarine i priloga svojih članova i pristalica, o čemu, kako kaže, postoji uredna dokumentacija.

– Sa indignacijom odbacujem sve maliciozne izjave i klevete upućene CEP-u i mojoj malenkosti od strane pojedinaca i nekih medija koji nepozvano pokušavaju izigravati tužioce i presuditelje – naveo je Adžić.

foto: CEP

izvor pobjeda

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].