Tradicija za ponos grada od vjekova

3
gradonačelnica Ćatovic prima raport

Anketa građana

Tradicionalno kolo Bokeljske mornarice okupilo je brojne Kotorane i goste na pjaci od rive tačno u podne za pozdrav danu od tri fešte.

Ni loše vrijeme i pljusak, koji je u tom trenutku počeo, nije omeo da se kolo razvije i da ovaj živi suvenir Kotora grada pozdrave građani i gosti koji ne propuštaju ovaj datum i tradiciju.

Raport gradonačelnici Kotora Mariji Ćatović podnio je prvi major Bokeljske mornarice 809 Tripo Milošević.

U anketi za Skala radio građani Kotora su kao prioritet izdvojili zapošljavanje mladih, rješavanje problema parkinga o kome se godinama govori isto, kao i gradnji hotela “Fjord” i “Slavije” za koje pojedini misle da se neće ni graditi.

Prioritet je i zaobilaznica oko Kotora, razvojni projekti, ali i više sredstava od brojnih turista koji posjećuju Kotor za razvoj samoga grada.

obilazak počasnog odreda Bokeljske mornarice

3 COMMENTS

  1. Džentelmeni iz Opštine ?
    pa opština je puna čobana da ja znam a za
    mnoge je Bokeljska Mornarica paravojna formacija,
    Gospođi Maju priliči da joj raportira Mornarica jer je kotoranka i iz stare kotorske familije,nekima nebi baš ležala ta uloga,zar ne,
    a nije joj lako sa kakvim sve čobanima mora rabotati u opštinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].