Marija Ćatović: Rekonstrukcija zatvorenog bazena početkom iduće godine

13
vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnice

Sa prijema

sa prijema

Srebrne reprezentativce iz Kotora, ponikle u Primorcu, rasadniku vaterpolo talenata, predvođene trenerom Rankom Perovićem i njegovim pomoćnikom Vidom Lomparom, danas je primila gradonačelnica Kotora Marija Ćatović sa saradnicima.

Čestitajući na velikom uspjehu gradonačelnica je kazala da srebrna medalja za nju sija zlatnim sjajem i informisala vaterpoliste da će iduće godine Opština početi potpunu rekonstrukciju zatvorenog bazena, smatrajući da je to dužnost Kotora.

Ona je podsjetila da je bazen građen sredstvima građana.

Pozdravljajući vaterpoliste i članove stručnog štaba, predsjednik Skupštine kotorske opštine Nikola Bukilica je posebno istakao da će se uvijek i na svakom mjestu hvaliti uspjesima ovih sjajnih momaka.

Zahvaljujući na prijemu Nikola Janović, kapiten crnogorske reprezentacije je kazao da je Kotor zaista grad vaterpola što pokazuje broj igrača koji čine okosnicu reprezentacije, i to ne samo ove, već svih godina do sada i da se ponose se što su iz Kotora.

Janović je iskoristio priliku da pita gradonačelnicu što je sa obećanjem kada su u pitanju stanovi za vaterpoliste, nosioce Evropskog zlata iz Malage.

Gradonačelnica je podsjetila na opštinsku odluku u kojoj decidno stoji da su obezbijeđeni placevi za vaterpooliste, kao i za pojedine državne institucije i da će infrastruktura koja podrazumijeva put, struju i vodu početi da se radi u septembu ove godine.

Trener reprezentacije Ranko Perović je na prijemu apelovao, kako je kazao na opštinsku vlast da nešto uradi za Primorac koji je doveden na  niske grane od koga, ako se ovako nastavi korist neće imati ni Kotor ni Vaterpolo savez Crne Gore.

Gradonačelnica Ćatović je odgovorilila da je nastojala da se održi Skupština Kluba i inicirala da se promijeni Upravni odbor Primorca koji ne funkcioniše.

“Koliko ja znam, Skupština se dva puta sastajala ali nije imala kvorum, pa vih voljela da mi vi pomognete kako bi se sastala Skupština i na njoj promijenio Upravni odbor koji ne funkcioniše, nego manipuliše. Novi upravni odbor će imati punu podrsku Opštine”, kazala je Marija Ćatović.

Na današnjem prijemu dogovoreno je da se organizuje sastanak svih zainteresovanih kako bi se prevazišao problem i konačno obezbijedilo sazivanje Skupštine Kluba.

Gradonačelnica je uručila vaterpolistima u znak pažnje po hiljadu eura.

13 COMMENTS

  1. Vjerovali ili ne ovo je jos iz 2013 godine, i jos traja ta sarena laza. Nevjerovatno.

  2. Da ipak završim, sa daljim gubljenjem vremena:Gospodine Altaire,ne mlatite jezikom kao konj zobnicom….!

  3. Gospodine Altairu,na ovom portalu onomad reče dokoni penzioner iz Prčnja:”Ne mlatite jezikom ka konj zobnicom”! Nađite se u tim “divnim” rečima dokonog penzioenra,kojeg ne krase strpljenje i tolerancija,a izgleda i Vas. Ako Vas zanima moja adresa,živim u zgradi “SP 90” u Dobroti, II.sprat vrata levo! Očekujem vas i dođite sa suprugom na kaficu pravu Srpsku i,da vidite uživo normalnu Srpkinju koja je za Vas neostvarena puste želje! U to ime, izvinjavam se Vama,zašto ja posle 40 i više godina življenja u predivnoj Boki, mešam ekavicu i ijekavicu,s’nadom da Vam moje “mešanje” ne remeti vašoj duši spokoj i mir?

    • ‘Aj.. ne mlati, nego skrati…
      Koga briga gdje obitavaš i kad si šljegla u Boku Kotorsku..!
      Koga je još briga kolika ti je penzija, lična ili porodična, i
      šta ti je blagopočivši muž bio po zvanju i zanimanju!
      Zaboravla si navesti sprat i broj stana. Možda će ti neki
      zgubidan i pokucati na vrata, da skupa popijete “srpsku” kaficu.
      Meni ta glupost ne bi pala na pamet. Bilo bi to uludo straćeno
      vrijeme.
      Inače, nekada sam pio “tursku” kafu.
      Iz žute džezve.
      Danas uglavnom – espreso, ili neskafe.

  4. Ako smijem da primijetim, ovizi što miješaju ekavicu i ijekavicu najmanje
    su pozvani da nekome drže pridike o “veri, osećanjima i narodnosti”…
    “Činimi se…”

  5. Gospodine Bokelj,Vi nikako da krenete putevima civilizacije-putem čoveka hrišćanina?Zašto uvek idete od sopstvenih osećanja i poimanja vere,narodnosti…?Stiče se utisak,da je vama pimarno da je neko vaše vere,narodnosti ili da govori vašim jezikom,jer na osnovu tih “parametara ličnih osećanja”merite nečije znanje,sposobnosti,podobnosti za obavljanje određenih dužnosti?Činimi se da ste skoro negde saopštili i vaša vjerska i narodna osećanja saopštivši da ste Srbin?!Plašim se da ste Srbin sumljive prošlosti,pun nacionalističih naboja,koji nikad nikome nisu ništa dobroga doneli.Nemojte to da radite. Sačuvajte svoju decu i njihovu budućnost?! Znate,oni su tu pored vas,ali doći će vreme,božija volja,Vi će te ih ostaviti,a oni ostati da žive sa Crnogorcima,Hrvatima i ostalim narodima, i šta njima onda preostaje? Valda im ne želite izolaciju ili beganje iz svog zavičaja,zbog vaših iskazanih nagona ne primjerenih 21 veku.?

  6. Prica oko rekonstrukcije bazena je jedna velika groteska.
    Nista DPS-SDP uraditi nece za Primorca dok od toga nemaju velike koristi.Mozda,jedino ako im igraci obecaju da ce im svako donjeti po 100 glasova.
    Sramotno je za ovaj grad na sto lice dva bazena,sramota je gdje nasa djeca treniraju.
    Novljani napravise fantastican bazen na Skveru a mi gradimo halu po sred Rakita.
    Mozda je prednost Novoga sto je daleko od Mirca?

  7. Draga Vesna,pa moja četvoro člana porodica živi od 637,00 eura mjesčno! Od moje penzije i honrara, bez osiguranja,dva člana porodice! Znate,moj pokojni suprug nije bi kursista,nego diplomirani ekonomista i njegova penzija-moja porodična iznosi 337,00 eura.
    Hvala Vam gospođo gradonačelnice,u opštoj besparici, Vi ste našli načina da nagradite ove naše,a svjetske momke!
    Hvala Vam!!

  8. rekonstrukcija bazena ce da pocne taman nedje po zavrsetku radova na dvorani u Skaljare obecanje ludom radovanje…

  9. I to im je dosta nijesu oni Mesi uli Ronaldo ,neka se ne bune jer su imali svaki dan dnevnice po 100€

  10. Nevjerovatno kakvoga naroda ima. Nije hiljadu eura u pitanju nego simbolika i iskrena čestitka na velikom uspjehu. Ti bi sve za pare, ama baš sve. nešto i dušu ima ali je to za tebe sprdnja. Blago nama s tobom.

    • Nije toliko sprdnja visina nagrade, koliko je sramota da sami vaterpolisti i u ovoj prilici trebaju da mole za ono sto im obecano prije 5 godina i od cega jos nemaju nista konkretno osim novih obecanja.

      Razlika u nagradama (2008. stan, 2013. 1000 eura) samo pokazuje u kom smjeru se “razvijao” Kotor i cjelokupna ekonomija u zadnjih 5 godina.

      Nadajmo se samo da ce se stati na kraj propadanju bazena i da ce se tamo radjati novi sampioni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].