Stop komarcima

3
stop komarcima

Zaprašivanje komaraca od Kostanjice prema Kotoru obaviće se  večeras od 20 sati.

Sjutra u ranim jutranjim urama zaprašivaće se šahte u starom gradu i okolini.

Akcija se nastavlja sjutra, u srijedu, u 20 sati od Dobrote prema starom gradu i dijelu  Škaljara, a u četvrtak zaprašivanja komaraca je na potezu Peluzica-Muo-Prčanj-Stoliv.

Od ovog plana može doći do odstupanja jedino u slučaju vjetra ili kiše, obvještavaju iz  preduzeća VISAN CG  Kotor, koje je izvođač ovog posla.

3 COMMENTS

  1. Kad ce zaprasivat ove krvoloke?obecali su juce 6 tog navece pa im se valjda nije uklopio mjesec pa ce u rujnu 2013 ili 2014:) :):)

  2. Interesantno, i prošlog puta je isto preduzeće radilo zaprašivanje po Dobroti. Koliko sam ja mogao tada vidjeti, prošla bi kola sa aparatom za zaprašivanje ulicama Dobrote ali iz aparata je izlazio samo tek malo vidljivi mlaz sredstva za zaprašivanje, koji nije mogao uništiti komarce ni pola metra od kola. Da li se radi o nekom novom sredstvu za zaprašivanje koje djeluje na bazi slanja poruka komarcima, ili je to ustvari bio nalog gazde da se štedi, ne znam. Sjećam se da smo nekad ranije bježali u kuću da nas ne pokrije mlaz sredstva protiv komaraca iz zaprašivača. Ali što se može. Sada je vrijeme kompjutera pa su ljudi sigurno izmislili i novi elektronski način uništavanja komaraca, slanjem poruka. Samo se sve nešto bojim da će komarci pronaći neki virus koji će onesposobiti ove naprave za njihovo uništavanje. U svakom slučaju gazde “Visan” CG će profitirati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].