Veljko Uskoković: Ajkulama otvoren put do zlata

4
Veljko Uskoković

Veljko Uskoković

U susret polufinalnoj utakmci između vaterpolo reprezentacija Crne Gore i Italije, koja se igra večeras u Barseloni Skala radio je za prognozu pitao proslavljenog vaterpolo asa Veljka Uskokovića.

On je apsolutni optimista kako je kazao, a za dobar rezultat postoje realne šanse i preduslovi.

Naša reprezentacija je podigla formu u odnosu na početak šampionata, mišljenja je Uskoković koji vjeruje da će, kako utakmica bude odmicala ići još više uzlaznom  putanjom.

On smatra da je Crna Gora protiv Srbije pokazala odličnu igru, pogotovo u odbrani, ali i u napadu vjerujući da će se nastaviti taj trend, uz realne šanse da dođemo do finala.

“Najtežeg protivnika na ovom šampionatu smo preskočili i sada nam je otvoren put sve do zlata”, izjavio je Uskoković za Skalu.

Prateći našu reprezentaciju i analizirajući igru Uskoković smatra da je odbrana dovedena do perfekcije, pogotovo u utakmicama protiv Srbije i Španije.

U napadu iz utakmice u utakmicu imamo vrlo raspoložene pojedince, ali imamo i jednu kolektivnu igru koja nas krasi.

Dva Janovića igraju u sjajnoj formi, Filip Klikovac je sa dva metra odličan, Ivović takođe, tako da, što se napada tiče tako imamo široku lepezu rješenja za protivnike, kazao je Uskoković uz nadu da će tako biti i u večerašnjoj utakmici.

4 COMMENTS

  1. Oće AKO BOGDA večeras je naša fešta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].