Dan državnosti čestitala gradonačelnica Kotora Marija Ćatović

0
Marija Ćatović

Gradonačelnica Kotora Marija Ćatović povodom Dana državnosti Crne Gore uputila je sljedeću čestitku:

Poštovani sugrađani,

U ime Opštine Kotor i svoje lično, najsrdačnije vam čestitam 13. jul Dan državnosti Crne Gore.

Ovaj datum simbol je istorije i tradicije naše države, njene snage i trajanja.

Istovremeno, 13. jul je prilika da se prisjetimo svih onih koji su časnom borbom za slobodnu i demokratsku Crnu Goru podnijeli velike žrtve, na koje treba da budemo ponosni.

Dan državnosti podstiče nas na dalje zajedničke napore ka svestranoj afirmaciji Crne Gore koja je naš zajednički dom i kojoj uspješno otvaramo vrata razvoja i napretka.

Do nas se očekuje pun doprinos na putu ka evroatlantskim integracijama, jačanju vladavine prava i ekonomskom snaženju države i svih njenih građana.

Dragi sugrađani, sa željom da svi zajedno u budućnosti, poštujući vrijednosti i tradiciju drevnog Kotora, što više doprinesemo dobrom, perspektivnom, evropskom razvoju Crne Gore, još jednom vam iskreno čestitam 13. jul – Dan državnosti, stoji u čestitki gradonačelnice Kotora Marije Ćatović.

* * *

Povodom Dana državnosti Crne Gore, predsjednik Skupštine Opštine Kotor Nikola Bukilica uputio je građanima sljedeću čestitku:

“U ime Skupštine Opštine Kotor i svoje lično, svim građanima Kotora najsrdačnije čestitam 13. jul Dan državnosti Crne Gore.

Praznik simboliše istoriju i tradiciju naše države, njenu snagu i trajanje, ali i mogućnosti uspješnog razvoja i svestranog napretka Crne Gore na njenom putu ka evropskim integracijama.

Poštovani sugrađani, želim vam da praznične dane provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju okruženi porodicom i  prijateljima.

Sa željom da Kotor svojim tradicionalnim i kulturnim bogatstvom, kao i budućim razvojem značajno doprinese što boljim perspektivama Crne Gore, još jednom vam iskreno čestitam Dan državnosti”, stoji u čestitki predsjednika Skupštine Opštine Kotor Nikole Bukilice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].