Primjedbe uglavnom na čistoću, buku i građevinske radove

2
Kotor

Nikolina Radulj

Nikolina Radulj

Otvoreni turistički telefon Call centar Montenegro, koji je u službi Nacionalne turističke organizacije, u junu je primio ukupno 1006 poziva, od kojih se 280 odnosilo na pritužbe.

Bilo je i 11 pohvala.

Ostalo su opšte informacije koje interesuju turiste i građane, kazala je za Skala radio Nikolina Radulj, menadžerka Call centra.

U pomenutom periodu kada je opština Kotor u pitanju, na turistički telefon pristiglo je svega 13 pritužbi koje su se najvećim dijelom odnosile na odlaganje otpada, zatim na građevinske radove i buku.

Turisti i građani Kotora su se takođe žalili na turističke izlete koji nijesu imali sa sobom licenciranog vodiča, a bilo je nekoliko primjedbi na prosjačenje u starom gradu, na loše sanitane uslove na pijaci u Risnu i na cijene proizvoda i usluga u pojedinim marketima.

Što se tiče pohvala i ove godine opština Kotor prima veliki broj pohvala putem Call centra za programe kotorskog kulturnog ljeta koje je dobro počelo, smatra Nikolina Radulj.

2 COMMENTS

  1. NIJESU LAZNE UZAS I PREGLASNA MUZIKA SA CITADELE !!! nije mi jasno kako svi gosti ne ogluve jer je nepodnosljivo i ne samo nastup vec i probe koje pocinju oko 19h iz sve snage sto bi rekli !!! ko to kontrolise i ko smije sankcionisat ???

  2. Te prituzbe su lazne, izmisljene! Sve je super. Imamo odlicnu suradnju sa Opstinskim sluzbama koje nam omogucavaju da radimo sto je nas i kako je nas volja.
    Hvala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].