Rasvjeta u gradskom parku ne radi mjesec dana

8
Prilikom gradnje poslovne zgrade prekinut kabal

Radenović i Vidović

Javna rasvjeta u glavnom gradskom parku u Kotoru ne radi mjesec dana.

Drago Janković se u svoje i ime građana obratio Skala radiju za pomoć a mi smo pozvali nadležne u opštinskoj Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

Iz sektora za održavanje javne rasvjete Saša Radenović nam je kazao da je prilikom gradnje poslovne zgrade Luke Kotor usred parka, oštećen elektro kabal.

Teške mašine su oštetile podzemni električni  kabal akvar će biti otklonjen čim dozvole vremenske prilike, kazao je Radenović.

Skala radio je pozvao tehničkog rukovodioca Luke Kotor Vasilija Vidovića koji je potvrdio da je, prilikom gradnje došlo do privremenog izmještanja jednog stuba rasvjete koji je kasnije vraćen. Međutim, nakon izvjesnog vremena došlo je do prekida javne rasvjete u parku. Vidović je kazao da su dolazili stručnjaci iz Direkcije kojima je Luka ponudila pomoć.
Nakon našeg poziva Vidović je ponovo stupio u kontakt sa Direkcijom odakle je dobio potvrdu da će kvar biti otklonjen čim to dozvole vremenske prilike.

Čudno je samo da se nije znalo da mjesec dana u jedinom parku nema struje i da je bilo potrebno da reaguju građani i da se uključi naš radio kako bi se konačno problemu pristupilo odgovorno i sve uradilo da se kvar otkloni.

8 COMMENTS

  1. Jesu li napravili i otklonili kvar. valjad to nije problem? valjda Luka ako iko ima para? Brodovi , turisti, vez itd. nećemo čekati da se upali svijetlo u park pored Luke koja ga je i ugasila.

  2. E lipi moji..Ne gori ni nama u Dobrotu..A kad idem u tazbinu u Škaljare ,ona banda od pumpe do tunela mjesecima nije osvjetljena.A u tu Direkciju ,ima deset nekizih šefova za Lampijere…i sve stručnjaci..para mi se gnjili…
    U park bi trebalo što prije riješit problem zbog klijentele..
    A ovi iz Luke nisu baš za sve krivi…Nisu s obzirom kakvih mi bisera imamo,ovi su još i najboljiii

  3. Ovo je bruka i sram za grad Kotor. Koga treba prozvat za ovo, molim vas što prije.
    Nijesmo mi pastorčad političkih partija koje se gložee i svađaju zbog poltrona. Ako ste nesposobni da nam osvjetlite prostor ajte lepo svi ća.

  4. Pitali li iko išta ovaj narod u Kotor.Grade usred parka, mjesec dana onemogućili javnu rasvjetu. Što je ovo ko ovo kolo vodi?Lokalni DPS nula ogromna.Eksperti za uništavanje.

  5. Nije se moglo pretpostaviti od čega je kvar. Mjesec dana niko ništa ovo je zaista naša prava slika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].