Lopovi ukrali akumulator sa vozila kotorskih vatrogasaca

3
ukraden akumulator

Da lopovi ne prezaju ni od čega primjer je današnja drska krađa akumulatora sa jednog od dva vatrogasna vozila koja su postavljena na Mulu, neposredno uz tamošnje nekadašnje magacine Napretka.

Vatrogasna vozila su pratila u stopu izvođenje radova na kanalizacionom i vodovodnom sistemu od hotela “Splendido” na Prčanju do Peluzice, jer je put od pravca Kotora bio zatvoren za saobraćaj od polovine oktobra prošle godine, pa se, u slučaju požara ovim putem ne bi moglo brzo intervenisati i tako spasiti lica i imovina od moguće vatrene stihije.

To je otežavalo svakodnevni posao kotorskoj Službi zaštite i spašavanja jer je trebalo dnevno obilaziti kamione i voditi računa da u svakom trenutku budu spremni za moguću nepredviđenu akciju.

Maksim Mandić, komandir Službe zaštite i spašavanja je za Skala radio kazao da je razočaran ovakvim postupkom onih koji su se drznuli da onesposobe vatrogasna vozila i time direktno ugroze sigurnost građana od Peluzice do Stoliva.

“Vozilo će u najskorijem roku biti osposobljeno. Trudićemo se da što češće u različitim vremenskim intervalima obilazimo naše kamione i tako spriječimo lopove da naprave još veću štetu. Vozila će, zbog bezbijednosti građana toga dijela naše opštine, ostati na pomenutim lookacijama sve dok se put Kotor – Muo – Prčanj ne otvori za normalan saobraćaj”, kazao je Mandić.

Krađa je prijavljena kotorskoj policiji koja treba da izvrši uviđaj i da pokuša da identifikuje i privede počinioce ove gnusne krađe.

3 COMMENTS

  1. policija je bila na uvidjaj ? pa policija je i omogucila ovakve stvari …ne pamtim kad je patrola prosetala ovim djelom puta…trke auta i motora su postale svakodnevnica…vanbrodski motori nestaju sa baraka …dionica peluza -stoliv je postao raj kako za sitne prestupnike tako i za okorele kriminalci…neka se srami ko je ovo ucinio…a neka se ne boji da ce bit uvacen bar ne od strane policije….

  2. Sramota i ti se nazivaju Kotoranima,e moj grade koliko se šk-ovaca nakupilo koliko ce trebati godina da se to sve malo ušesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].