Ispoštovan rok za završetak kanalizacionog i vodovodnog sistema

0
radovi Glavati - Muo

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Radovi na postavljanju kanalizacionog sistema i vodovodnog cjevovoda priobalnim putem od Glavata do Peluzice su u završnoj fazi.

Ovaj veliki posao trupom uskog puta pored mora i uz objekte neposredno pored puta počeo je sredinom novembra i biće završen u planiranom roku, do 15. juna.

U toku je posljednja sekcija kanalizacionog kolektora i njegovo spajanje na šahtu na Peluzici.

Ovaj posao biće završen za par dana, a što se tiče vodovodnog cjevovoda preostalo je još oko 150 metara koji će biti završeni za 7 do 10 dana.

Počelo je i asfaltiranje puta kuda su prošle cijevi iz pravca Glavata prema gradu, koje onemogućava loše vremenske prilike ovih dana, kazao je za Skala radio Pavle Ječmenica, u ime nadzora.

Kada je u pitanju sanacija parapeta koji su stradali prilikom ovih radova, Ječmenica je kazao da se već rade  i da će se  ovaj posao nastaviti i tokom sezone, budući da ne remeti ni odvijanje saobraćaja ni turističku sezonu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].